Tendințele Wella Professionals Bronde Luxe SS ’17

Wella Bronde Lux

BRONDE LUXE, reinterpretarea Bronde-ului, este vedeta trendurilor WELLA Professionals in coafura din noul sezon. In aceasta toamna, hairstilistii Wella Professionals ne indeamna sa dam mai multa dinamica stralucirii parului si sa ii accentuam nuantele naturale.

Noul sezon aduce cu sine o actualizare a BRONDE-ului, in tonuri perlate ispititoare, cu nuante maslinii si cafenii. In mainile celor mai talentati hairstilisti, acesta se transforma in mai mult decat o simpla culoare pentru par.

Clouds_Collection_Wella

ICE BRONDE – culoarea transcende de la intuneric la lumina. Tonurile albastre-cenusii de la radacina se topesc in lumina si se transforma intr-un blond alb-perlat. Stilul anilor ’70 isi face simtita prezenta printr-un breton circular. Atuul lui? Pune in evidenta o privire puternica, dar si miscarea soft a tunsorii.

COFFEE BRONDE – luciu si energie intr-o baza de brunet-cafeniu, la care se adauga lumina pentru a crea dimensiuni greu de imaginat pentru cei neinitiati. COFFEE BRONDE aduce la viata parul ondulat, purtat natural si cu un styling pentru covorul rosu.

generatyon-collection_wella-top-team-1

RONZE – Bronde-ul este mai mult decat o culoare. Asa ca de ce n-ai scoate si parul roscat in lumina reflectoarelor? RONZE presupune un look impecabil pentru parul lung. Suvitele capata un aspect creponat si raman soft precum casmirul cu ajutorul unei impletituri sofisticate. Parul devine rosu titian, cu accente de capsuna.

SMOKEY BRONDE – bobul scurt capata o tenta moderna. Straturile intunecate si ascunse ale parului se transforma in umbre calde de mahon auriu. Pentru a scoate in evidenta trasaturile, se aplica nuante cu efecte de iluminare, iar stilul asimetric este accentuat de sectiunea mai colorata a parului.

Wella Professionals SS17

CARAMEL BRONDE – un look delicios pentru femeia moderna! Nuanta parului se inchide in partea din fata, punand in evidenta conturul chipului.

OLIVE BRONDE – de la brunetul intunecat la nuante reci maslinii. Olive Bronde este o tehnica de colorare ce creeaza efecte de lumina pe o baza intunecata. Lookul de top are la baza un par perfect intins si lucios, combinat cu un mix de suvite naturale buclate.

Wella Professionals SS17

VRONDE – Brondul atinge intensitatea maxima! Culoarea trece de la saten deschis catre un violet metalizat, care se pierde pe lungimi.

 000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *