Tendre Folie, chic franțuzesc de la Charrier

Tendre_Folie

Astăzi vă voi prezenta un parfum franțuzesc, Tendre Folie de la Charrier, produs de Laboratoarele Fiterman, un parfum potrivit pentru perioada de vară, fiind o combinație de fructe și flori care răcorește și trezește simțurile deopotrivă.

Învăluie mai întâi femeia în note de mandarină și pepene galben pentru ca apoi să se transforme într-o explozie de arome proaspete de trandafir, frezie, lemn de santal și rădăcină de oris.

În apropiere de Grasse, Capitala Mondială a Parfumurilor, a luat naştere, acum 125 de ani, unul dintre producătorii de parfumuri cu tradiţie în Franţa. Charrier Parfums a aparţinut mereu familiei Charrier, în prezent fiind administrată de către a patra generaţie!

În fabrica de la Vallauris, este creat, dezvoltat, conceput şi produs fiecare parfum care ne „îmbracă” apoi pielea şi ne alintă simţurile cu arome rafinate şi atrăgătoare.

Uleiurile esenţiale folosite sunt aduse din Grasse, unde calitatea este pe primul loc. Aromele de trandafir, iasomie sau iris învăluie fiecare parfum marca Charrier.

Pe lângă ingrediente de calitate, o atenţie deosebită a fost acordată şi design-ului. „Stilul francez” poate fi regăsit în fiecare cutie, indiferent de dimensiune.

Tendre Folie este un parfum feminin cu un aer rafinat, ușor sofisticat, specific parfumurilor franșuzești, foarte potrivit pentru iubitoarele miresmelor de trandafir.

Notele de varf sunt mandarina si flori de pepene galben, notele de mijloc sunt florale (trandafir si frezie), iar notele de baza sunt lemn de santal si radacina de oriz.despre Tendre Folie, unul dintre parfumurile din portofoliul lor.

Parfumurile Charrier se găsesc în peste 60 tări, iar în Paris pot fi achiziționate din Galeriile Lafayette.

Tendre_Folie

Voi ați auzit/folosit parfumurile Charrier? Ați auzit de Laboratoarele Fiterman? Dacă vreți să fiți la curent cu noutățile lor,  îi găsiți pe Facebook.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *