The Harp Irish Pub a lansat meniul fresh de vară

Într-o dimineață superbă de vară, vedete, influencers și bloggers din România s-au delectat cu noile preparate fresh de la The Harp Irish Pub în timp ce vântul adia printre frunzele de tei care umbresc terasa.

The Harp este o locație primitoare, pe care o puteți vizita fix în inima Bucureștiului, în Piața Unirii. Este locația perfectă de unde pot fi privite fântânile, dar și Simfonia Apei de vineri până duminică de la ora 21.30.

 

Giulia, Lili Sandu, Silviu Tolu, Andrei Vulpescu, Alina Vlad, Marian Vasilescu, Jazzy Jo, Ana Odagiu și mulți alțîi au luat masă împreună și s-au bucurat de peisajul orașului

 Ce poți găsi NOU în meniul de vara?

Mușchi de vită cu pleurotus și cartofi fondant

Fish Cakes

Papardelle cu creveți argentinieni

Piri Piri: fâșii din piept de pui, dovlecel, piure, sos dulce-picant, salată de varză și ceapă roșie

Aripioarele cu sos barbeque și cartofi special gătiți după o nouă rețetă, mai ușoară și mai potrivită zilelor caniculare

Risotto cu fructe de mare

Midii în sos de vin cu cartofi prăjiți

Antricot de vită Angus cu melanzane

Pulled Pork Burger

Tartă cu lămâie

Înghețată homemade cu diferite arome

Pe lângă toate cele de mai sus, vă puteți bucura de preparatele cu care v-ați obișnuit deja și în trecut, limonade de vară cu diferite fructe, cafea Totti preparată în diferite sortimente, Kronenbourg Blanc și berea românească BUCUR.

Bunătățile preparate cu pasiune și experiență de echipa de bucătari ai acestei locații nu au doar un aspect apetisant, ci sunt și delicioase, iar porțiile mari ii vor satisface chiar și pe cei mai mari și pretențioși pofticioși.

The Harp Irish Pub este unicat la nivel național pentru numărul mare de locuri pe scaune, dar și pentru diversitatea băuturilor alcoolice.

Vă recomandăm să le faceți o vizită seara, când ghirlanda de lumini se aprinde și crează pur și simplu un cadru feeric, completat de frumusețea fântânilor din Piața Unirii.

Rezervări: 0735 554 455

Strada Bibescu Vodă, nr. 1, sector 4, București

www.theharp.ro

Facebook, Instagram: @theharpbucharest

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *