The Mix, new fine dining urban in town

,

The_Mix

De curand s-a deschis un nou restaurant in Bucuresti: The Mix – Urban Food Concept imbina armonios ingredient de calitate, creativitate si entuziasm, intr-un local ce isi doreste sa devina mai mult decat un simplu restaurant.

Avand la baza conceptul de „fine dining”, echipa The Mix mizeaza pe pasiune, implicare si seriozitate pentru a crea un meniu unic si savuros care sa devina recognoscibil intre clienti si care sa ajunga sa fie mereu in topul preferintelor acestora.

The-Mix-restaurant

Insa, pentru ca mixul sa fie unul de neuitat, clientii sunt  mereu intampinati de zambete, o atmosfera relaxata si preparate unice despre vor  povesti prietenilor a doua zi.

© www.themoment.ro by Geo Curnic

The Mix este un un concept urban la care tineri profesionisti lucreaza cu pasiune si duc bucataria la rang de arta.

Chef Rares Calota, fost concurent Masterchef si echipa sa ofera clientilor o experienta culinara desavarsita.

© www.themoment.ro by Geo Curnic

Fie ca sunt  adeptii “comfy food” sau aprecieza latura gourmet a bucatariei, The Mix este locul in care acestia vor fi suprinsi de gust, plating si savoare.

© www.themoment.ro by Geo Curnic

“Pentru noi, gustul ramane radacina preparatului, instrumentele artistilor sunt creativitatea si pasiunea, iar produsul finit este reinterpretat aparte la nivel de texturi si plating. Acel gust de acasa se imbina cu un gust delicios, dar altfel, pe care l-ai cautat mereu”, spune Chef Rares Calota.

© www.themoment.ro by Geo Curnic

Meniul este adaptat pentru toate gusturile, existand mereu ceva nou pe care trebuie sa-l incerci, iar cocktailurile neaparat sa fie degustate, barmanul abia asteapta sa-si expuna abilitatile in cele mai rafinate si creative bauturi, al caror gust este unic si surprinzator.

© www.themoment.ro by Geo Curnic

TheMix este locul unde te vei simti bine, indiferent de momentul zilei.

Ne-am convins de toate acestea la Latte Media Brunch-ul organizat pentru bloggeri, jurnalisti si oameni de opinie, unde am savurat mixul felurilor din meniu, bauturi si atmosfera si unde, in mod cert, voi reveni.

credit foto: www.themoment.ro | Geo Curnic

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *