Ținute comode pentru timpul liber de la Femme Luxe

Vreau să vă prezint încă patru piese vestimentare de la Femme Luxe, foarte potrivite pentru timpul liber, nimic pretențios, totul foarte comod și în tendințe.

De această dată, am ales mai multe seturi, îmi place ideea de set, piesele se pot purta împreună sau separat, în diverse combinații.

Camel Crop Loungewear Set – Deanna

Cum vi se pare acest set de culoare camel? O culoare în tendințe, compus dintr-un top decupat foarte drăguț, foarte la modă și actual și pantaloni lungi. Este foarte potrivit în diferite împrejurări, la sport, la alergat, la plimbare și chiar acasă, vei avea un look modern și te vei simți superconfortabil.

Mie mi-ar place să combin topul și cu o pereche de Jeans, pentru o ținută casual, mai puțin sportivă.

Stone Cargo Slim Fit Trouser – Sunny

O pereche de pantaloni (Trousers) în plus nu sunt niciodată prea mulți! 🙂 Acești pantaloni cargo Stone Slim Fit sunt cumva cu atitudine. Cu țesătură camo, extrem de plăcută, buzunare multiple și manșete elastice pentru gleznă, se potrivesc la o mulțime de cămăși, bluze, topuri, tricouri. 

Îmi plac pentru că sunt confortabili și foarte versatili. Stilizează-i cu o jachetă neagră și niște adidași chunky pentru un look urban.

Eu i-am luat un pic cam largi (v-am mai spus, atenție la mărimi, sunt cele din UK), dar îmi plac și așa lejeri, mă simt comodă, în plimbările mele. Dar dacă luați o măsură potrivită, ei vor veni mai fix si cu o pereche de sandale elegante și un top deosebit, puteți alcătui o ținută pentru o cină în oraș.

Pentru un look sexy, îi puteți asorta cu un body (Black Lace Bodysuit) și vei obține o ținută nouă, elegantă.

Taupe & Black Oversized Hoodie Shorts Loungewear Set – Ariyah

Acest set drăguț și confortabil supradimensionat este un pic cam grosuț pentru acest anotimp, dar este folositor în serile mai răcoroase sau dimineața devreme.

Are o vestă cu glugă, supradimensionată, fără mâneci și pantaloni scurți, ambele cu o dungă neagră de contrast, fac echipă bună cu o pereche de espadrile de culoare albă sau într-o culoare veselă pentru un aspect cute.

Black Oversize Leggings Loungewear Set – Justine

Am ales și acest set cu tricou cu mânecă scurtă dintr-un bumbăcel subțire de culoare neagră. Eu nu sunt fan negru, mereu îmi aleg ținute colorate, totuși am constatat că e foarte inspirată alegerea unei ținute all black și că mă avantajează. În plus, chiar înscrieți câteva puncte de modă serioase cu setul acesta de îmbrăcăminte. 🙂

Este perfect pentru a sta în casă, dar și în aer liber, la sala de sport sau la alergat. Accesorizat adecvat, te salvează în foarte multe situații.

Acestea au fost alegerile mele de această dată. Comenzile de pe Femme Luxe vin prin poștă sau curier cam într-o săptămână. Hainele arată exact ca pe site, sunt de calitate, iar raportul calitate/preț este unul foarte bun.

Sunt tare curioasă să aflu ce articol vestimentar din cele prezentate vă place cel mai mult și cum ați combina voi acel produs?

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *