Toamna aceasta, SENSAI te învăluie în lumină

Să ne oprim o clipă și să medităm asupra splendorilor toamnei şi, pornind de la conştientizarea diversităţii spectrului coloristic, să percepem realitatea curentului subtil alb-strălucitor, care ne dă ocazia să intrăm într-o inefabilă stare de armonie şi pace. SENSAI a recreat diversele impresii ale mătăsii prețuite pentru a vă lăsa să vă jucați cu luminozitatea.

Se știe cât de importante sunt fondul de ten, iluminatorul sau baza de machiaj pentru un machiaj reușit, care să nu arate precum o mască, ci să ascundă imperfecțiunile și să pară natural. De la radierea plină de prospețime la o strălucire naturală, cu noua gamă SENSAI FOUNDATION vă puteți crea tenul ideal, cu ajutorul noului machiaj SENSAI.

Știți că îmi face placere să vă prezint noutățile pe care le aflu, așa că hai să vedem care sunt noutățile Skin Dressed In Light:

Supreme Illuminator

Acest evidențiator personalizat vă ajută să vă captați strălucirea, infuzând luminozitate în orice zonă a feței doriți, pentru un aspect vizibil ferm.

Textura sa satinată alunecă uniform, lăsând o senzație de pudră mătăsoasă.

Utilizați înainte de a aplica fondul de ten pentru a aobține o strălucire naturală sau după aplicare.Luminous Sheer Foundation

Având în compoziție pudre care sporesc luminozitatea, aceststă formula super ușoară alunecă pe piele pentru a-I oferi strălucire proaspătă, hidratată și un aspect luminous fără cusur.

Grație acoperirii controlabile, acum sunteți sigură că frumusețea strălucește de sub machiaj, produsul lăsând o piele aproape nemachiată ce arată perfect luminoasă în fiecare clipă.

Flawless Satin Foundation

Având în compoziție pudre cu effect de difuzare a luminozității, această formula naturală cremoasă reface hidratarea profundă a pielii, pentru a-I asigura o strălucire delicate naturală și a-I oferi o acoperire perfecta care face ca tenul să arate și să se simtă perfect în pielea sa.

Glowing Base

O bază de machiaj ce infuzează lumina, având un conținut de pigmenți perlați care corectează nuanța tenului, asigurându-i o strălucire sănătoasă.

Formula hidratantă păstrează aspectul proaspăt al machiajului.

Translucent Loose Power

Această pudră fină și foarte translucidă reflect lumina delicat pentru a conferi tenului un aspect mătăsos și a păstra prospețimea machiajului.

Perlele luminiscente funcționează indifferent de nuanța de ten.

Liquid Foundation Brush

Capul teșit și perii conici ai pensulei netezesc fondul de ten pentru a asigura o strălucire controlabilă și a umple denivelările pielii și conturul tenului, asigurând un finisaj fără cusur.

Sensai este un brand exclusiv Douglas, așa că eu am încercat produsele din noua gamă Foundation într-un magazin Douglas și m-am îndrăgostit de ele, pentru că frumusețea începe cu un ten fără cusur.

Luminita_Iliescu_Sensai_Douglas

Noile produsele Skin Dressed In Light le veți găsi atât în parfumeriile Douglas (dar și online), încercați-le și vă aștept cu impresii despre această gamă minunată scăldată în lumină!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *