Top Line a lansat peelingurile medicale Academie DERMACTE

Secretul tinereții nu vine doar din formulele avansate din punct de vedere științific, cu rezultate imediate și de lungă durată, cât mai ales din inteligența adaptării acestora la nevoile particulare ale tenului. Pe această filozofie se bazează, de peste un secol, sistemul de diagnoză a pielii pus la punct de către Academie Scientifique de Beaute, un veritabil institut de frumusețe, a cărui reputație se datorează atât programelor cosmetice tratament efectuate în cele mai bine cotate saloane internaționale, cât și produselor de îngrijire inspirate de farmacia tradițională, dar și de actul medical.

Top Line a lansat noua gamă de peelinguri medicale Academie DERMACTE, peelinguri de eficiența celor realizate de medici, dar care nu agresează tenul, nu necesită perioadă de recuperare ori interzicerea expunerii la soare, mulțumită ingredientelor care protejează pielea și oferă un grad mare de toleranță. Acestea sunt destinate uzului profesional în saloane și clinici, precum și acasă.

La evenimentul de lansare de la București, au participat Cyrille Therme, Head of export, cel care face parte din a patra generație a familiei ce a lansat brandul Academie la sfârșitul secolului al XIX-lea, care a prezentat audienței principalele inovații ale brandului Academie de-a lungul timpului, alături de Joelle Salvador Sime, Head of Training and Education Academie Scientifique de Beaute, care a prezentat modul de acțiune și eficiența noii game de peelinguri Academie DERMACTE, dar și multe vedete, reprezentanți mass-media, bloggeri și influenceri.

Luminita Iliescu_Boncafe.ro

Corina, Lili Sandu, Carmen Bruma, Adina Halas, Carmen Negoiță, Ela Crăciun, Albertina Ionescu, Giulia Anghelescu, Ellie White, Irina Mohora, Diana Bart, Cristina Cioran, Cristina Mihaela Dorobanțu s-au numărat printre persoanele publice care au aflat în premieră despre eficiența extraordinară a noilor produse Academie, destinate uzului profesional în saloane și clinici, precum și acasă.

Noile peelinguri Academie DERMACTE se realizează în clinici și saloane de înfrumusețare și sunt completate acasă cu produse de îngrijire și protecție complementare. Astfel, se obține o piele nouă, curată și radiantă cu efort minim și fără inconvenientele și restricțiile perioadei de recuperare ale peelingurilor clasice.

Acest tratament profesional ajută la eliminarea straturilor superioare ale epidermei prin “dizolvarea” acestora. Se administrează în mai multe ședințe, repartizate în timp, pentru a permite regenerarea pielii.

Un peeling ajută la regenerarea tenului, strânge porii, reduce liniile profunde și fine și petele maronii.

Eficacitatea este oferită de formulele HyperActive, combinând un complex exfoliant, un complex de ingredient activi și extracte biocompatibile cu pielea.

Noua gamă include 3 tipuri de peelinguri chimice, pentru toate tipurile de ten și fără contraindicații:

►YOUTH-PEEL 50% – efect intensiv antiage

O asociere unică de acid glicolic, glucaolacton și un complex “multifruct” (afine, trestie de zahăr, sirop de arțar, portocală, lămâie).

Acidul glicolic a fost ales pentru masa sa moleculara mică, care îi permite să penetreze pielea.

Gluconolactone și sodium gluconate întăresc eficacitatea acțiunii de peeling în timp ce reduc semnificativ senzația de căldură, de pișcătură sau de înroșire.

 • Toleranta ridicata
 • Reduce semnele imbatranirii cutanate
 • Restructureaza matricea extracelulara dermica
 • Uniformizeaza pielea.

►UNI-PEEL 60% – efect intensiv de strălucire

O combinație unică de acid lactic, glicolic și phytic, gluconolactone, sodium gluconate și extract de lămâie.

Acizii lactic si glycolic au fost aleși pentru acțiunea lor keratolitică. Acidul phytic de origine naturală- ingredient puternic iluminator- acționează în sinergie cu extractul de lămâie pentru reducerea petelor pigmentare.

Gluconolactone și sodium gluconate întăresc eficacitatea acțiunii de peeling în timp ce reduc semnificativ senzația de căldură, de pișcătură sau de înroșire.

Extractul de lămâie bogat în vitamina C purifică pielea și îi redă strălucirea. Este recunoscut și pentru proprietățile sale antipigmentare. Asocierea acestor 6 ingrediente este concepută pentru îndepărtarea celulelor de piele moartă, uniformizarea nuanței tenului, catifelarea pielii, reducerea petelor pigmentare, purifierea epidermei și redarea strălucirii.

Rezultate: un ten mai uniform și mai strălucitor

 • Toleranță ridicată
 • Uniformizează și matifiază pielea
 • Estompează petele pigmentare
 • Redă tenului strălucirea

►SEBU-PEEL 35% – efect sebu-regulator

O asociere originală de derivat din amidon de porumb și zinc, element esențial, indispensabile echilibrului pielii.

Au fost selectați acizii glicoli (AHA) și salicilic (BHA) pentru acțiunea lor keratolitică. Gluconolactona și gluconatul de sodiu (PHA) ajută la creșterea eficacității acțiunii de “peeling”, reducând semnificativ senzațiile de căldură, furnicături și roșeață. Extractul de struguri este cunoscut pentru tonifierea și proprietățile astringente. De asemenea, reduce procesul de secreție sebacee și strânge porii. Asocierea acestor 5 ingredienti are o puternică acțiune keratolitică, netezește pielea și strânge porii datorită acțiunii sale de reglare directă.

Rezultate: piele purificată, pori strânși și ten luminos

 • Toleranță ridicată
 • Uniformizează și purifică pielea
 • Diminuează porii
 • Șterge imperfecțiunile
 • Ideal pentru tenurile terne

Complexul “multifruct” a fost asociat cu acești activi diferiți pentru proprietățile sale keratolitice, diminuând totodată riscul posibilelor iritații cutanate. Combinația acestor 4 molecule are drept scop exfolierea pielii în profunzime fără a o altera, uniformizarea aspectului tenului și accelerarea procesului de secreție a fibrelor de elastină în piele.

Toate produsele au pH 3,8 pentru un efect garantat. 

Recomandare

⇒ ÎN CURĂ

1 Expert Peeling la fiecare 2 săptamâni, timp de 3luni

PENTRU MEȚINERE

1 Expert Peeling de mai multe ori pe an

⇒ ACASĂ

– Aplicați Correcting Post-Peel Treatment de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara, în timpul procesului de regenerare celulară (3 până la 4 săptămâni după tratamentul din salon).

– Ulterior, folosiți produse de îngrijire a pielii acasă adaptate nevoilor personale, recomandate de specialist.

Dacă vrei o piele nouă și curată, cu efort minim și fără restricțiile perioadei de recuperare ale peelingurilor clasice, încearcă noile peelinguri Academie DERMACTE!

Le găsești in saloanele partenere Academie!

 

2 Comments


 1. // Reply

  Buna ziua!
  As dori sa cumpar un sebu-peel 35% ,unde as putea gasi asa ceva?Caut demult ceva profesional cu procent mare de BHA si cu ph scazut.
  Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *