Uită de filtre, folosește dispozitivele FOREO!

IRIS de la FOREO îți arată cum să obții o piele strălucitoare ca a lui Paris Hilton și Gemma Chan și cum să-ți pregătești tenul pentru selfie-ul perfect folosit pe profilul de Tinder!

Ceea ce am considerat cândva o poveste de dragoste, a devenit parte a trecutului odată cu pandemia care a schimbat dramatic modalitatea întâlnirilor, astfel încât flirtul și dragostea au început să se înfiripe în mediul online. În timpul izolării, oamenii s-au simțit singuri, deoarece existau opțiuni foarte limitate de socializare și tânjeau după interacțiunea umană și conexiunea cu oameni noi. Fiind forțați să stea acasă, petrecerea timpului pe Tinder a devenit o modalitate de socializare.

Tinder a raportat că implicarea socială în aplicație a crescut, generația Z a petrecut mai mult timp vorbind pe Tinder, numărul de mesaje a crescut, iar conversațiile au devenit cu 32% mai lungi în timpul pandemiei. La apogeu, volumul swipe-urilor în rândul membrilor sub 25 de ani a crescut cu 39%. În Italia, volumul de swipe-uri în rândul generației Z a crescut cu 67% – cel mai mare la nivel global – a raportat Tinder.

Cum să ieși în evidență printre cei 75 de milioane de utilizatori ai aplicației de întâlniri

Ai auzit de expresia care spune ca ai o singură șansă pentru a face o primă impresie. Dar cum să ieși în evidență din multitudinea de fotografii și să obții mai multe aprecieri si swipe-uri la dreapta printre 75 de milioane de utilizatori activi lunar pe cea mai populară aplicație de întâlniri din lume? Să începem cu pasul cel mai esențial, primul fiind pregătirea pielii pentru ședința foto.

Uită de filtre, folosește dispozitivele FOREO pentru a obține o piele strălucitoare

O fotografie grozavă nu necesită doar un aparat bun și o lumină potrivită, ci și o piele strălucitoare. Din cauza faptului că pielea este cel mai mare organ al corpului, sunt mulți factori care o influențează, și nu doar că suferă foarte mult, ci și spune foarte multe. Cercetările FOREO arată că stresul, somnul neregulat, obiceiurile alimentare și cele de băut, fumatul, lumina albastră de pe ecrane, dar și multe probleme precum factorii genetici, creșterea și scăderea în greutate frecventă și neregulată pot provoca lăsarea pielii, roșeață etc. FOREO, marca suedeză de beauty-tech oferă tratamente profesionale la domiciliu și oferă modalități de tratare corectă a pielii pentru a o pregăti pentru fotografiere și pentru a evita utilizarea filtrelor.

Spune “adio” cearcănelor, pungilor și a ochilor umflați

Primul pas este să ne luăm rămas bun de la cearcăne, pungi și ochii umflați – începe cu ochii, oglinda sufletului. FOREO are o soluție pentru a reîmprospăta zona ochilor – produsul premiat IRIS.

„Tot ce ai nevoie este un mic, dar puternic gadget de frumusețe IRIS™, care ajută ochii obosiți să strălucească din nou. Inspirat de masajele limfatice ale ochilor practicate în Asia, inovatorul IRIS sporește beneficiile vizibile ale acestei tehnici dincolo de posibilitatea oferită de vârfurile degetelor, cunoscută doar sub numele de terapie prin atingerea ochilor”, spune Boris Trupcevic, CEO FOREO, și continuă:

„Testele au aratat că IRIS este de 3,5 ori mai eficient în reducerea pungilor de sub ochi și, de asemenea, îmbunătățește fluxul sanguin, reducând umflarea și cearcănele, stresul acumulat și oboseala în zona conturului. Designul său patentat este dovedit clinic că masează eficient serumul și crema hidratantă destinată ochilor adânc în piele, îmbunătățind absorbția produsului și reducând cearcanele întunecate de sub ochi, lăsând în urma sa o strălucire tinerească.”

Secretele de frumusețe ale lui Gemma Chan și Paris Hilton, alături de favoritul IRIS™ de la FOREO

British Vogue a dezvaluit că IRIS este secretul de frumusețe al lui Gemma Chan. Protagonista filmului Crazy Rich Asians spune că IRIS este unul dintre articolele preferate din geanta ei, în timp ce revista In Style a dezvăluit că aceasta include mereu dispozitivul IRIS în rutina ei de frumusețe. Sa nu uităm nici că este secretul frumuseții al lui Paris Hilton, aceasta luând dispozitivul peste tot. Nu e de mirare că Paris a strălucit atât pe interior, cat și la exterior la propria nuntă. 

Masaj pentru ochi aprobat de oftalmologi

Pentru bărbații și femeile care își doresc o zonă a ochilor împrospătată, cu aspect mai tânăr, IRIS este un aparat de masaj pentru zona ochilor aprobat de oftalmologi, care reduce vizibil ridurile de sub ochi, cearcănele și pungile. IRIS dispune de tehnologia alternativă T-Sonic pentru a masa ușor, a netezi, și a reîmprospăta conturul ochilor cu un design ultra-moale, rezistent la apă.

Imagini IRIS™ înainte și după

Rezultatele studiilor clinice IRIS:

            ● De 3,5 ori mai eficient la reducerea pungilor de sub ochi

            ● Crește cu 84% absorbția serului pentru ochi

            ● 80% mai eficient la netezirea conturului ochilor

            ● Cu 70% mai eficient în reducerea cearcănelor de sub ochi

            ● 51% mai eficient în tonifierea pielii de sub ochi

            ● Cu 50% mai eficient în a aduce strălucire conturului ochilor

            ● Cu 43% mai eficient în reducerea ridurilor și a liniilor fine

Opinia expertului asupra pulsațiilor T-Sonic

Expertul anti-îmbătrânire Katrina Valente (născută în Scoția, locuiește în Dubai) explică beneficiile pulsațiilor T-sonic pe piele: „Pulsațiile T-sonic ajută la mișcarea fluxului limfatic care ajută la eliminarea toxinelor din piele, îmbunătățind tonul și textura. Ajută circulația sângelui și aduce oxigenul proaspăt la suprafața pielii. Astfel, o strălucire sănătoasă poate fi vizibilă. Cu siguranță reduce și umflarea.”

Utilizarea tehnologiei T-Sonic pentru a preveni semnele de îmbătrânire și pentru un drenaj limfatic relaxant

Tehnologia unică T-Sonic are 2 moduri, fiecare conceput pentru a masa ușor conturul ochilor și pentru a-l face neted.

            ● În modul Pure, IRIS imită senzația unui masaj manual cu mișcări ușoare de atingere pentru a preveni semnele de îmbătrânire înainte de a începe să se dezvolte.

            ● Modul Spa combină atingerea cu pulsații delicate pentru a reduce semnele mai pronunțate de îmbătrânire și oferă un drenaj limfatic relaxant.

IRIS îmbunătățește absorbția cremelor și a serumurilor pentru ochi

Această descoperire a dispozitivelor de frumusețe poate fi folosită în combinație cu creme și serumuri pentru ochi pentru a îmbunătăți absorbția acestora. IRIS obține un drenaj limfatic și decongestionarea zonei conturului ochilor, prevenind aspectul obosit, ajutând astfel la reducerea vizibilității semnelor de vârstă și oboseală.

Acum, când îți pregătești pielea în cel mai ideal mod, verifică-ți luminile, găsește-ți unghiul perfect și zâmbește (cu ochii) – du-te și obține mai multe aprecieri pe Tinder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *