Ultima noutate în materie de protecție solară de la Bioderma

Photoderm Cover Touch SPF 50+ – Protectie solară minerală cu putere mare de acoperire care lasă pielea să respire este ultima noutate în materie de protectie solară de la Bioderma, un produs perfect pentru că filtrele și pigmentii minerali crează un sistem de rețea la suprafața pielii, oferind acoperire mare dar lasând în același timp pielea să respire.

  Proprietăți:
– protecție solară minerală cu putere mare de acoperire;
– lasă pielea să respire;
– acoperire de lungă durată;
– piele mixtă și grasă, cu cicatrici acneice și pete;
– previne formarea de noi imperfecțiuni;
– protejează împotriva razelor UVA și UVB cu 100% filtre minerale;
– uniformizează, corectează nuanța pielii și acoperă perfect imperfecțiunile datorită unei concentrații înalte de pigmenți minerali;
– matifiază pielea timp de 8 ore; lasă pielea să respire, porii nu
sunt blocați, imperfecțiunile sunt reduse zi după zi datorită brevetului Fluidactiv;
– combinația de filtre 100% minerale împreună cu brevetul Bioprotecţie Celulară™ oferă protecţie biologică internă, previne și stimulează protecția naturală a pielii împotriva arsurilor solare;
– testat sub supraveghere dermatologică;
– toleranță cutanată și oculară foarte bună;
– non comedogenic.

Ce mi se pare foarte important este faptul că oferă fotoprotecţie solară minerală, nu chimică. De regulă, produsele cu factor de protecţie ridicat sunt bazate pe filtre chimice, care lasă acele urme albe pe ten la aplicare şi trebuie întinse foarte bine pentru a obţine uniformizarea pielii. Nu este cazul pentru Photoderm Cover Touch SPF 50+, deoarece acesta este colorat (în două nuanțe – deschis si auriu), ajută la netezirea tenului şi îi dă o tentă mată şi radiantă, atât de necesară tenurilor mixte şi grase ce întâmpină probleme cu excesul de sebum.

Fiind un produs colorat ce oferă protecţie solară, trebuie aplicat ultimul, adică după ce am curăţat, hidratat şi îngrijit pielea. Aşadar, dimineaţa după ce curăţ tenul de sebumul de pe timpul nopţii, aplic o cremă hidratantă, light, care nu îngraşă tenul, apoi aplic Photoderm Cover Touch SPF 50+. Am primit și un poch, un bureţelul de machiaj, care face aplicarea mai ușoară.

L-am testat singur, nu am mai aplicat nimic peste, adică nici pudră sau altceva și după aplicare, tenul rămâne catifelat şi fin, are o strălucire sănătoasă şi naturală și o culoare uniformă.

Pentru prima dată pot spune că am găsit nuanţa perfectă pentru culoarea pielii mele, cea deschisă mi se potriveşte de minune, dar sunt sigură că după ce mă voi bronza, cea aurie va fi preferata mea.

Photoderm Cover Touch SPF 50+ poate fi achiziţionat la un preţ recomandat de 65 lei, alături de alte produse cu factor de protecţie solară de la Bioderma! Un produs non-comedogenic, rezistent la apă, caldură și umezeală și cu factor de protecție SPF50+ vă va atrage în mod sigur interesul și vă aștept cu drag să-mi spuneți părerile voastre!

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *