Tony Moly ne dezvăluie secretele frumuseții coreene

Tony Moly_Boncafe Style

Cum ar fi să adagi un strop de distracție la rutina ta de frumusețe? Brandul Tony Moly din Coreea, unul dintre cele mai inovatoare centre cosmetic, ia frumusețea foarte în serios, dar întotdeauna cu umor și având o singură filozofie: să combine plăcerea cu tratamentul.

Descoperă unul dintre secretele frumuseții femeilor coreene cu Tony Moly: ou, bambus, lapte sau fructe ne vor face chiar mai frumoase decât suntem. Cu texturi uimitoare, arome sofisticate și delicioase, frumusețea coreeană atrage o mulțime de fani și continuă să ne surprindă!

Egg pore Blackhead Steam Balm

Este arma secretă a lui Tony Moly pentru a ne ajuta să scăpăm de pori și puncte negre. Acest ou mic fermecător arată ca o jucărie din exterior, dar în interior, este cît se poate de serios! Cu acțiune dublă de încălzire și exfoliere, acest ou cu parfum delicios este arma ideală pentru direcționarea în funcție de pori si puncte negre.

Tony Moly_Boncafe Style Egg_pore

Acțiunea de purificare a gălbenușului de ou absoarbe excesul de sebum și hrănește pielea, în timp ce sarea de mare indepartează pielea moartă și reduce imperfecțiunile. La aceasta se adaugă efectul detoxifiant de pulbere de cărbune, toate făcând pielea noastră să le fie recunoscătoare!

Cum îl utilizați:

După spălarea și uscarea feței, aplicați balsamul pe zonele cu puncte negre sau pori dilatțti. Masați ușor timp de 3 până la 5 minute. Magie: textura începe să se albească! Se clătește cu apă caldă.

Panda’s Dream, instant stick pentru ochi

Acest mic Panda face cu ochiul la tine pentru că are un efect magic asupra ochilor tăi!

Tony Moly_Boncafe Style Panda's_Dream

Fabricat din bambus, cunoscut pentru proprietățile sale hidratante și proprietățile anti-rid adaugă strălucire la conturul ochilor, tensionați de stres și oboseală.

Cum îl utilizați:

Aplicați stick-ul din interior spre exteriorul conturului ochilor și întindeți cu vârfurile degetelor.

Bine de știut: Pentru o acțiune rapidă răcoritoare, păstrați stick-ul în frigider!

So cool Stick Eye Panda!

Banana cu proteine de lapte pentru mâini

Un produs de distracție și de îngrijire a pielii hrănitoare pentru mâini cu extract de banane de la Tony Moly, prezentat într-un ambalaj super drăguț, sub formă de banană.

Tony Moly_Boncafe Style Banana_Hand_Milk

Un must-have în frumusețe coreeană, această cremă de mâini cu extract de banane este mai mult decât un truc. Acesta este îmbogățit în proteine din lapte pentru a hrăni mâinile uscate în spatele unui parfum delicios.

Cum îl utilizați: Se aplică și se masează până când senzația de mâini uscate dispare.

Bine de știut: Datorită texturii sale de bază non-grasă, această cremă poate fi folosită cât de des vreți, în funcție de necesități.

Lasa-te tentată de produsele de avangardă de la Tony Moly, prezentate într-un ambalaj adorabil și neconvențional, stil Kawaii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *