House of Sillage, miracolul parfumului bijuterie de la Elysée

Lansarea noului brand Haute Parfumerie House of Sillage a avut loc la Aqua Herăstrău, în prezența mai multor vedete, jurnaliști, beauty bloggers & influencers, dar și a celei care a pus bazele exclusivistei case de parfumuri, Nicole Mather.

Houe of Sillage oferă o nouă interpretare a parfumurilor de lux, punând accentual pe eleganță și frumusețe. Fiecare piesă din colecțiile mărcii se bucură de o sursă de inspirație unică, toate fiind subtile, puternice, romantic și poetice. Fiecare piesă este create din cristale și metale prețioase de cea mai desăvârșită calitate și fiecare parfum este rezultatul îmbinării unor elemente rare, originare din toate cele patru colțuri ale lumii.

Într-un decor elegant, din care nu au lipsit florile albe, șampania, cireșele și muzica bună, invitații, printre care s-au numărat Andreea Berecleanu, Monica Bîrlădeanu, Simona Pătruleasa, Amalia Enache, Diana Bart, Diana Dumitrescu, Aicha Nicole, Diana Cosmi sau Cosmin Tudoran, au aflat povestea unui brand sinonim cu luxul supreme.

Benevolence, Cherry Garden, Tiara, Love is in the Air, Nouez Moi – iată doar câteva dintre parfumurile care, în numai 6 ani de la lansarea casei, au reușit să facă din House of Sillage un nume apreciat în 45 de țări, printre care și România, acolo unde brandul este distribuit exclusiv de Elysee.

De această dată, avem de-a face cu un nou standard în Haute Parfumerie: vorbim despre un brand bijuterie, care se remarcă nu numai prin combinațiile sofisticate de note florale rare, dar și prin ambalajele prețioase: flacoanele de parfum sunt din cea mai pură sticlă manufacturată în Franța, pictată și șlefuită manual și au capacele placate cu aur alb, galben sau roz de 18k, în care sunt încrustate cristale Swrovski cu tăietură de diamant.

Nicole Mather are o poveste fabuloasă: s-a născut la Sibiu și a imigrat împreună cu familia, la vârsta de 3 ani, în țara tuturor posibilităților, acolo unde a învățat că perseverența și munca te ajută sa-ți îndeplinești visele.

Așa că visul său de acum 20 de ani, pe când lucra în poziții cheie în corporații celebre în domenul finanțelor, acela a putea povesti într-o zi despre propria ei companie în domeniul cosmeticelor, s-a împlinit.

Brandul creat de Nicole Mather se bucură de succes în magazinele unor faimoși retaileri de lux, ca Bloomingdales, Neiman Marcus și Bergdorf Goodman. Dar pentru că fondatoarea și CEO-ul casei este de origine română, România nu putea lipsi de pe harta locațiilor House of Sillage.

În atmosfera plină de strălucire a evenimentului de lansare, cocktail-urile oferite de Martini au încercat să spună povestea House of Sillage în același mod subtil și de neuitat, exact așa cum o fac parfumurile create de Nicole Mather.

Personal, m-am îndrăgostit de Tiara, un parfum exclusivist și fascinant, inspirat de eleganța și regalitatea aurii magnetice feminine. Magnetic, sensual și emotiv, pretios ca un giuvaer regal. Parfumul se recompune odată cu femeia care îl poartă, transformându-se perpetuu.

Alege-ți personajul din tine și învăluie-te cu briza Vaniliei de Madagascar, uleiului de trandafir bulgăresc sau cu verdele scânteietor al mandarinei din Calabria.

House of Sillage este distribuit în România exclusiv de Elysée și se găsește în exclusivitate în magazinele Elysée:

  • Elysée Gallery – Calea Victoriei, 39
  • Elysée  Marriott – Bulevardul 13 Septembrie nr. 90 (incinta Hotel Marriott) și
  • online pe: elysee.eu.com.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *