Parfumuri versatile potrivite și pe timp de iarnă

În timpul vacanței de iarnă, am folosit două parfumuri extrem de versatile și le-am găsit potrivite și pentru anotimpul rece. Câteva pufuri și m-am îndrăgostit de aceste parfumuri care, după ce se odihnesc frumos pe încheietura mâinii, își schimbă puțin aroma adăugând o notă ușor pompoasă, care le scoate din anonimat.

♥♥♥ Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything este unul dintre ele, un nou parfum de dama lansat in 2018. Mesajul parfumului este unul puternic feminist, iar aroma acestuia este susținută prin note de tonka, feriga, venilie, mosc și, bineințeles, ambroxan. Parfumul transmite mesajul femeii de azi printr-o forță care uimește până și cele mai selective gusturi.

Girls Can Do Anything este genul de parfum care trezește simțuri și incită curiozitatea printr-o proiecție mai mult decât incandescentă. Deși se deschide ușor, prin accente suave de bergamot, pară și floare de portocal, este finisat într-o notă caldă de mosc, ceea ce generează caracterul fierbinte asemuit femeii independente, antrenate în rutina zilnica de o ambiție de nestavilit.

Sloganul „Fetele pot face orice” face parte dintr-o campanie în care mesajul apar pe o serie de produse ale mărcii, de la tricouri până la pantofi și până la telefoane mobile. Prin intensitatea sa, parfumul Zadig & Voltaire Girls Can Do Anything reprezentarea perfectă a noii feminități.

Este vorba despre femeia liberă, neîngradită și îndrăzneață, care nu se teme să-și asume riscurile atunci când acestea o ajută să-și desăvârșească obiectivele!

În susținerea acestui mesaj, nota de ferigă îmbrățișează duoul delicat de pere și boabe de Tonka înălțat de vanilia infuzată cu mosc. Rezultatul constă într-o veritabilă eliberare olfactivă, o senzație care nu poate fi descrisă în cuvinte, ci doar simțită.

Designul acestui parfum este redus la minimalism și încântă printr-o transparență ce face posibilă vizualizarea lichidului pastelat. Singurele detalii care îl scot în evidență sunt eticheta albă care găzduiește numele parfumului, scris cu litere negre, în contrast, precum și capacul texturat și argintiu.

Girls Can Do Anything transmite un mesaj puternic feminin, gravat cu numeroase trimiteri la adresa femeii de azi. Portretizarea acesteia este posibilă printr-o arhitectură olfactivă inspirat aleasă, care mizează pe un caracter versatil și o purtare facilă în orice anotimp.

În plus, ofertează printr-un excelent raport calitate/preț, nu este prea intruziv, dar totuși frumos perceptibil și da, grație caracterului oriental-fougere poate fi purtat în orice anotimp, un atu pe care nu multe parfumuri îl au.

♥♥♥ Elie Saab Le Parfum Rose Couture

Radiant, voluptuous și captivant, acest parfum floral debutează cu note de floare de portocal sărutate de soare, ca o odă adusă luminii. Notele de mijloc se scaldă in aromele legendare de iasomie, dezvăluindu-i voluptatea și eleganța pentru ca ulterior să se combine cu aromele de patchouli.

Acest nou ecou floral cu semnătura Elie Saab se dezvăluie, la bază, printr-un acord lemnos de cedru ce adaugă un plus de caracter, fiind urmat de o aromă persistentă de trandafir.


Elie Saab Le Parfum Rose Couture este un nou parfum creat de Francis Kurkdjian, un parfum proaspăt și catifelat cu note elegante și sofisticate, care dă dependență.

Ca un zbor floral pentru eleganța couture, Rose Couture dezvăluie, la vârf, așa cum spuneam, un acord de bujor-roz. La mijloc, flora portocalie strălucitoare se amestecă cu o iasomie transparentă și un nectar delicios de trandafir. Parfumul este înălțat în fundal de un lemn de santal voluptuos și un patchouli elegant. 

Rose Couture este o nouă versiune a liniei de parfumuri Elie Saab Le Parfum. Pentru mine, este un miros de zi, delicat și foarte ușor. Pentru un parfum de seară, îmi place ceva mult mai puternic, care se simte chiar înainte de a-mi face apariția. 🙂

Elie Saab Le Parfum Rose Couture este un parfum irezistibil, cu o aromă unică pentru a vă însoţi toată ziua, un parfum pentru femeia romantică și pentru fiecare zi.

Elie Saab Le Parfum Rose Couture arată absolut uimitor pe masa mea de toaletă, dar și pe zăpadă! Totul la acest parfum este feminin și dulce, de la parfum în sine până la ambalaj. Ambalajul exterior este trandafiriu frumos, cu relief floral, dar sticla este cu adevărat frumoasă! Are un aspect fațetat care dezvăluie un parfum cristalin de culoare roz. Sticla reflectă foarte frumos lumina și într-adevăr arată ca o bijuterie și cu siguranță nu cred că sunt singura care crede că sticlele de parfum pot fi și decorațiuni frumoase pentru casă.

Parfumurile Elie Saab ascund în profunzime atmosfera lumii actuale a modei şi faima fascinantă a peisajului arab. În portofoliul brand-ului Elie Saab există şi accesorii, care oferă pielii o îngrijire perfectă şi, în acelaşi timp, o îmbracă într-un parfum fermecător. Datorită parfumurilor şi accesoriilor parfumate Elie Saab, fiecare femeie se poate simţi specială şi luxoasă.

Aceste minunate parfumuri le găsiți în parfumeriile Marionnaud, Douglas, Sephora, Notino, dar și online, la prețuri decente.

Care este preferatul vostru?

Leave a Reply

Your email address will not be published.