Versatilitate de vară

Bonprix

Cred că nu sunt singura care am așteptat cu nerăbdare să vină vara, mai ales anul acesta. Și cum s-a lăsat cam mult așteptată și a venit cu o vreme capricioasă, am ales de la Bonprix niște piese pe cât de frumoase, pe atât de versatile, care pot fi purtate atât vara, dar și în zile mai răcoroase.

În primul rând, m-a atras acest Sacou supradimensionat la modă cu încrețituri la mâneci, de culoare galben-lămâie melanj. Galben este una dintre culorile acestui an desemnate de Pantone Color Institute și care ocupă un loc de cinste și în garderoba mea.

Este croit confortabil, cu revere și nasturi și are o lărgime care-ți permite să te miști cu lejeritate și atunci când este încheiat. Și lungimea este pe gustul meu, putând fi purtat aproape peste orice.

Eu l-am complimentat cu o pereche de Bermude lejere de vară, cu găici pentru curea, în aceeși culoare, cu talie înaltă, cu nasture și fermoar.

Sunt extrem de confortabili, foarte plăcuți la purtare și împreună cu sacoul fac o pereche foarte șic, un costum de vară elegant și în tendințe, ce poate fi purtat în foarte multe situații.

Îmi place mult versatilitatea acestor piese, putând deveni o ținută elegantă sau casual, în funcție de încălțăminte și accesoriile purtate.

În plus, pot fi purtate cu succes, atât împreună cât și separat, la rochii tricouri și bluze drăguțe în culori complementare.

Mi-a plăcut mult și această Rochie petrecută, albă cu imprimeu floral. Modelul acesta petrecut este la mare căutare și pe bună dreptate, dă comoditate la purtare și are un aspect feminin.

Rochie petrecuta alba cu imprimeu _Bonprix

Imprimeul este delicat, îmi plac mult culorile, sunt foarte potrivite pentru vară și se simte foarte plăcut pe piele, materialul fiind 100% viscoză.

Aș zice că este un must-have al acestei veri, în plus se poate purta în multe situații: la birou, la plimbare, la o întâlnire.

Eu am asortat la ea o pereche de tenişi cool cu un motiv floral dulce, plasat lateral.

Snaker alb floral_Bonprix

Acești Sneaker alb floral mi s-au părut foarte potriviți și chiar dacă nu sunt din piele, sunt confecționați dintr-o imitaţie de piele de bună calitate, sunt comozi și extrem de drăguți!

Cum vi se par alegerile mele de pe bonprix.ro, un loc unde găsiți lucruri frumoase și variate, vizitați site-ul lor și vă veți convinge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *