Veselă pentru copii pentru sezonul “Back to school”

Începerea noului an școlar sau cum i se mai zice tot mai des “Back to school” este un eveniment provocator pentru cei mici, mai ales dacă nu au mai fost până atunci la școală sau grădiniță. Așa încât, este important te organizezi eficient, să-i pregătești lucrurile pentru școală sau grădiniță, dar să-i asiguri și mese echilibrate și o veselă adecvată, astfel încât cel mic să fie plin de energie și noul an școlar să fie lipsit de stres.

Transformați așezarea mesei cu copiii într-un joc! Cu un set de farfurii pentru copii, cu imagini drăgălașe și forme vesele, masa copiilor devine mai distractivă și nicio farfurie nu rămâne plină.

Atât pentru bebeluși, cât și pentru copii este absolut necesar să le procurați o veselă rezistentă și inofensivă.

Pe lângă varietatea de motive, de mărimi și de materiale, nu uitați să verificați și dacă vasele sunt ușor de depozitat, se pot introduce în cuptorul cu microunde și se pot spăla în mașina de spălat vase.

Materialul veselei pentru copii trebuie să fie absolut inofensiv și sigur. Printre cele mai căutate tipuri se numără:

– Vesela de silicon pentru copii este rezistentă, se întreține ușor și oferă o paletă vastă de forme și de culori.

– Vesela de bambus pentru copii este ușoară, ecologică și foarte rezistentă.

– Vesela de lemn pentru copii este estetică și rezistentă la șocuri și la cădere.

– Vesela de plastic pentru copii, din PVC certificat, este rezistentă la uzură și se fabrică din surse sustenabile. În cadrul procesului de fabricație nu este permisă folosirea petrolului, a ftalaților sau a metalelor grele.

– Sticla și porțelanul reprezintă variante clasice atemporale, potrivite pentru copiii mai mari și mai independenți.

Căutați un set de masă pentru copii, o veselă pentru bebeluși simpatică, rezistentă la cădere sau farfurii pentru copii?

Alegeți din gama variată de veselă pentru copii, plină de culoare și de motive jucăușe pentru cei mai mici mâncăcioși, ca să transformați fiecare masă într-o distracție!

Mâncarea are un gust și mai bun dintr-un vas frumos. Vesela pentru copii Thermobaby Dishes & Cutlery este fabricată dintr-un material rezistent și de bună calitate, se spală ușor, iar designul său jucăuș este amuzant pentru copii, care vor sta la masă cu și mai multă plăcere.

Farfuriile pentru copii, cu motive jucăușe, fac parte din dotarea de bază a fiecărui părinte. Puteți alege dintr-o mare varietate de motive, pentru băieți și fete și dintre diverse forme. Încercați, de exemplu, o farfurie cu compartimente, care vă permite să separați mâncarea în funcție de tip sau de culoare.

Nepoțelei mele îi plac foarte mult animalele, așa că i-am ales o farfurie Thermobaby Dishes & Cutlery cu un elefănțel. În plus, îmi place că este compartimentată și poate alege sau combina diverse alimente.

Este confecționată dintr-un material de calitate pentru a putea lua masa în siguranță, nu se sparge la cădere și este potrivită și pentru călătorii.

În completare, i-am luat și un Pahar Thermobaby Dishes & Cutlery, tot cu elefant, la fel de rezistent, nu se sparge la cădere și poate fi luat și în călătorii.

Odată ce începeți să luați mâncare pentru afară, va trebui să extindeți setul cu recipiente pentru apă, termosuri pentru alimente, cutii pentru gustări tip caserolă pentru copii și alte accesorii importante.

Cutiile tip caserolă pentru gustare, cu motive vesele, sunt utile nu doar pentru gustări, ci și pentru păstrarea alimentelor.

Protejați gustarea pregătită cu dragoste pentru copilul dvs., în cutia pentru mâncare copii Sigikid Gina Galopp.

Eu m-am bucurat că am găsit această cutie pentru alimente cu căluț, pentru că celei mici îi plac la nebunie caii, ba chiar a fost urcată și plimbată cu calul de câteva ori.

Uitați de folia de aluminiu, de săculeții de plastic sau de șervețelele în care mâncarea se turtește și se fărâmițează cu ușurință.

Această cutie practică pentru alimente va deveni rapid preferata dvs. și a micuțului gurmand.

Termosurile pentru mâncare și băutură vă ajută să luați masa comod, chiar și în călătorie.

Acum puteți avea gustarea dvs. și a copilului mereu la îndemână.

Produsul Tommee Tippee Sippee Cup este excelent nu doar pentru călătorii.

Este foarte practic, devenind rapid un ajutor indispensabil oricărui părinte.

Este potrivit pentru alimente calde și reci, are mărime compactă și este ideală pentru călătorii. De altfel, designul cu naveta spațială îți sugerează să explorezi! 🙂

Dragilor, la notino.ro găsiți acum o mare varietate de produse pentru copii, bebeluși și mămici, vă îndemn să descoperiți oferta vastă de produse extrem de utile pentru mămici și pitici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *