Wonder Christmas Gifts

Nu mai este mult timp până când sub brad, vom putea găsi darurile la care am visat. Femeile, dar și bărbații adoră lumea fascinantă a frumuseții! Oferiți-le ceea ce-și doresc!

La Notino găsiți cam tot ce vă doriți: parfumuri fermecătoare, creme luxoase, pachete cadou pentru relaxare, seturi tot mai ingenioase și cele mai bune produse de cosmetică decorativă.

Idei de cadouri de Crăciun

Printre ideile de Crăciun, veți găsi și cadouri minunate pentru mama. Alegeți pentru mama dvs. o cremă sau un parfum de lux, un set cadou pentru baie sau un aparat cosmetic bun!

Sora va aprecia o casetă de cosmetice pentru îngrijirea părului, un set de mini parfumuri sau o lumânare parfumată, iar pentru bunica, un cadou frumos va fi o cremă nutritivă pentru tenul matur, o cremă de mâini sau un săpun minunat parfumat și frumos ambalat.

Căutați un cadou elegant pentru o prietenă? Încercați o paletă de farduri, un set de pensule sau un ruj de brand.

Credeți că e greu să alegeți cadoul pentru iubită sau soție? Un set de parfumuri, un ulei senzual de masaj sau un pachet pentru relaxare poate fi o idee bună!

Cred că parfumurile sunt în topul preferințelor! Femeile adoră lumea parfumurilor! Într-un top parfumuri femei pentru anul 2022, în primele 10 locuri regăsim:

Calvin Klein Euphoria

Nu aveți nevoie nici de ciocolată, nici de declarații de dragoste, pentru a trăi o euforie a simțurilor. Apa de parfum Calvin Klein Euphoria ne prezintă o lume misterioasă, plină de natură sălbatică și de flori exotice: rodie, lotus, orhidee, violete, chihlimbar, mosc și mahon, care vă conferă un farmec senzual și o senzație de plăcere sublimată.

Mugler Alien

Treziți-vă zeița interioară și deveniți excepțională! Misterioasa apă de parfum Mugler Alien oferă celei care o folosește aromele distanțelor unui univers infinit, în care se poate mișca liber. Închideți ochii și lăsați-vă transportată într-o altă lume, cu aromă de iasomie, cașmir și chihlimbar.

Jean Paul Gaultier Scandal

Cum se lasă seara și pe stradă se aprinde prima luminiță, înseamnă că e timpul să lăsați rolul femeii serioase, să mergeți la distracție și să faceți scandal! Apa de parfum Jean Paul Gaultier Scandal nu numai că vă permite acest lucru, ci vă lansează o invitație directă și vă învăluie în arome de gardenie, miere și patchouli.

5. Jean Paul Gaultier<br><strong>Scandal</strong>

Yves Saint Laurent Black Opium

Parfumul Yves Saint Laurent Black Opium te prinde în mrejele sale senzuale, de o feminitate inegalabilă. Cu arome orientale de piper roz, pară, flori de portocal, iasomie, cafea, vanilie, cedru și patchouli.

FOREO Luna™ 3

Pentru mine, de Sărbători, l-am rugat pe Moșul să-mi aducă o perie de curățare facială FOREO Luna™ 3, pe care mi-o doream de multă vreme, perfectă pentru o rutină eficientă de îngrijire a tenului În doar câteva minute, această periuță inteligentă curăță tenul în profunzime. Tenul va fi în formă, sănătos, luminos și moale.

Spre deosebire de predecesoarele sale, peria de silicon Luna™ 3 se mândrește cu o suprafață de curățare mai mare, cu fire mai lungi și mai moi, dar și cu o paletă mai largă de programe de masaj și de posibilități de sincronizare a aparatului cu aplicația mobilă FOREO For You.

Iată ce poate face această perie facială:

debarasează pielea de 99,5% dintre impurități, sebum și celule moarte

suprafața de curățare este mai mare cu 30% → pentru o curățare mai temeinică

striațiile concentrice sunt mai lungi cu 30% → pentru o curățare mai profundă a porilor

perii sunt cu 25% mai moi → nu trag pielea și îi mențin elasticitatea

reduce apariția noilor riduri și promovează fermitatea tenului

uniformizează nuanța tenului și îi menține aspectul tineresc

are proceduri de masaj personalizate, pentru anumite zone ale feței

3 versiuni în funcție de tipul de ten – normal, sensibil și mixt

Pe fața demachiată și umedă, întindeți o cantitate mică de produs pentru curățarea tenului. Porniți periuța sonică FOREO Luna™ 3, aplicați-o pe față și masați cu mișcări circulare fața, fruntea și nasul, în sensul în sus. După 1-2 minute, opriți aparatul. Clătiți fața și uscați-o cu un prosop moale.

Voucher electronic cadou

Dacă nu ai timp să cauți su pur și simplu nu mai ai nicio idee, un voucher cadou Notino te va scoate din încurcătură, iar beneficiarul își va putea achiziționa ceea ce își dorește.

Cred că e o idee foarte bună și nu vei da greș cu ea!

Voucherul cadou poate fi folosit pentru cumpărarea parfumurilor și a produselor cosmetice, de la e‑shopul și din magazinele Notino.

Voucherul cadou este valabil pe o perioadă de 12 luni de la data emiterii.

Un voucher poate fi folosit doar la o singură comandă. Valoarea sa nu poate fi divizată în mai multe cumpărături separate.

Beneficiarul va introduce codul voucherului în coșul de cumpărături, iar valoarea voucherului va fi dedusă din prețul achiziției sale.

Inspirați-vă din ofertele Notino și să aveți Sărbători cât mai frumoase! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *