Wool & Denim by Marks&Spencer

Marks & Spencer toamnă-iarnă 2016
179 lei

Cu o tradi­ţie de peste 130 de ani, Marks & Spencer îmbină calitatea premium cu atenţia la detalii şi reinterpretează stilul britanic prin noua colecţie de toamnă-iarnă care aduce în centrul atenţiei tricotajele realizate din lână, dar și piesele din denim.

Marks & Spencer toamnă-iarnă 2016
Jacheta-549l ei; Pantaloni-179 lei

“Tricotajele din lână, în culori bloc şi texturi diferite, ce conferă un look relaxat sunt vedetele sezonului toamnă-iarnă 2016”

Un material natural, călduros şi durabil precum lâna nu trebuie să lipsească din garderoba ta de toamnă-iarnă, fiind ideal pentru zilele răcoroase. În plus, fiind un material extrem de versatil, lâna poate fi purtată în numeroase combina­ţii, de la jeans până la mătase.

Marks & Spencer toamnă-iarnă 2016
Jacheta-599 lei; Rochie-229l ei
Marks & Spencer toamnă-iarnă 2016
  Pret – 229 lei

În colecţ­ia Marks & Spencer toamnă-iarnă 2016, lâna merino – nu numai ca este un material extrem de plăcut la atingere, dar are un aspect elegant şi distins.

,,Perechea de jeans care se aşază perfect pe siluetă este piesa esenţială din garderoba oricărei femei”

Marks & Spencer toamnă-iarnă 2016
Pret: 179 lei

Cele trei piese cheie ale sezonului toamnă-iarnă 2016 sunt reprezentate de jeanşii super skinny cu talie înaltă, cei slim, dar şi de modelele cu tăietura dreaptă.

Practici, confortabili şi uşor de asortat cu alte piese de îmbrăcăminte, jeanşii care se aşază perfect pe siluetă sunt un must have în garderobă. Colecţ­ia de jeanşi beneficiază, bineînţeles, de inovaţ­iile caracteristice Marks & Spencer ce asigură o rezistenţă de durată a materialului odată cu trecerea timpului.

Marks & Spencer oferă o gamă diversificată de piese din denim, cu forme şi tăieturi în acord cu tendinţ­ele actuale. Indiferent de modelul ales, perechile de jeans sunt investi­ţiile cele mai în­ţelepte din noul sezon.

Marks & Spencer toamnă-iarnă 2016
Pret: 275 lei

Vouă vă place colecția toamnă-iarnă 2016 de la Marks & Spencer?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *