Yellow.Menu, partener World Class în programul LET’S GO YOU

Yellow.Menu, serviciul inovator de food delivery, este partener World Class în programul LET’S GO YOU, propunând zilnic un preparat conform recomandărilor nutriționistului.

‘‘Unul dintre obiectivele Yellow. Menu a fost să ofere o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru a lua prânzul la birou, iar asocierea cu World Class este cât se poate de naturală, acesta fiind promotorul unui stil de viață activ și sănătos’’, declară Florin Stoian, fondator Yellow.Menu.
e169e30d-2fba-4cbb-b489-281b5a2236fb
LET’S GO YOU propune clienților World Class un plan alimentar personalizat, coaching și antrenamente cu un antrenor personal, în funcție de nevoile fiecăruia – slăbit, dezvoltarea masei musculare sau menținere.

Programul LET’S GO YOU oferă acces la o platformă online și o aplicație pentru mobil, unde utilizatorii primesc 24/7 informații despre planul alimentar și antrenamente. Secțiunea de nutriție din cadrul programului include recomandări, precum și peste 650 de rețete sănătoase, adaptate oricărui plan alimentar personalizat, care pot fi preparate acasă. De asemenea, pentru cei care nu au timpul și resursele necesare să își pregătească în fiecare zi prânzul, aplicația oferă posibilitatea de a comanda zilnic un preparat conform recomandărilor nutriționistului, de la Yellow. Menu.

‘‘Timpul pe care îl pierzi ca să cumperi ingrediente și să prepari mâncarea este piedica principală a omului de astăzi, care mai are job, familie, eventual și o pasiune. Oamenilor le plac mai mult mâncărurile sănătoase, dacă nu pierd ei timp să gătească, așa că varianta de a comanda direct din aplicație le este dedicată celor care nu au timp să stea în bucătărie’’, spune Cristian Mărgărit, Nutriționist și partener World Class în programul Let’s Go You.

373d899a-e9b6-450d-acfa-e75244113269

În meniul realizat de chefii care coordonează bucătăria Yellow.Menu, și care include preparate premium, proaspete și delicioase, a fost inclus zilnic un preparat conform planului creat de nutriționist (precum Antricot de vită cu rucola, parmezan și roșii cherry sau Mușchiuleț de porc cu piure de cartofi și sos de piper verde), etichetat LET’S GO YOU, dar și fresh-uri și smoothie-uri de fructe, ce completează un meniu sănătos.
Despre Yellow.Menu
Este o aplicație de food delivery, simplu și ușor de utilizat, disponibilă în App Store și Google Play. Meniul zilnic este anunțat și poate fi comandat în fiecare zi începând cu ora 20.00 pentru ziua următoare. Clienții au de ales între 12 preparate proaspete diferite în fiecare zi, create cu pricepere de bucătari profesioniști. Intervalul de livrare este între 11:00 și 15:00, de luni până vineri, fiind posibilă selectarea intervalului orar convenabil între aceste ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *