Yves Rocher lansează noua gamă ANTI-ÂGE GLOBAL

Yves Rocher ne suprinde din nou cu o gamă premium vegană, ea se numește ANTI-ÂGE GLOBAL, care corectează semnele înaintării în vârstă datorită Nectarului Vegetal obținut din muguri, cu formule eficiente ce respectă pielea și Planeta.

În laboratoarele Yves Rocher, oamenii de ştiinţă au selecţionat un proces biotehnologic vegetal şi, folosind un singur extract dintr-o plantă selecţionată şi conservată, au creat un ingredient activ inovator: nectar vegetal obţinut din muguri. Acesta acţionează la nivelul nucleului celulelor pentru o regenerare celulară excepţională. Fibroblastele, care sunt sursa producţiei de colagen, se regenerează mai repede şi cu 20% mai mult în prezenţa nectarului vegetal din muguri.

Mugurii sunt cei care pot da naştere oricărei părţi a unei plante. În miezul lor, aceştia concentrează toate elementele esenţiale pentru viaţă, vitamine, minerale şi nutrienţi. Capacitatea lor de dezvoltare şi transformare se datorează şi prezenţei unor celule vegetale, cu o capacitate deosebită de regenerare, în ţesuturile lor.

Pe baza rezultatelor din laborator, noua gamă Anti-Âge GLOBAL include cinci produse destinate îngrijirii tenului, prin care semnele de îmbătrânire sunt corectate, iar suprafaţa pielii este înfrumuseţată.

 

Care sunt beneficiile pentru pielea noastră? De exemplu, după utilizarea serului corector, textura pielii redevine catifelată, iar tenul este neted şi luminos. După o lună, tenul este redensificat şi revitalizat. În schimb, crema de noapte netezeşte tenul, iar semnele de înaintare în vârstă sunt corectate.

După utilizarea cremei de zi pentru regenerarea celulară a tenului, imediat, pielea devine mai netedă și luminoasă. Zi după zi, ridurile și liniile fine sunt diminuate, tenul devine mai ferm. După 1 lună de utilizare, tenul este revitalizat și radiază de tinereţe. Textura sa hidratantă cu finisaj pudrat catifelează tenul.

Încălziți textura Cremei pentru regenerarea celulară a tenului între palme, apoi aplicați pe ten prin mișcări de netezire, pornind din centru către extremitățile chipului. Această cremă se aplică pe ten în fiecare dimineață, după aplicarea Serului Corector din aceeași gamă.

Eliberați în podul palmei câteva picături din Serul Corector, cu ajutorul pipetei concepute pentru a doza cantitatea optimă de produs. Aplicați pe ten și masați delicat, pornind din centru către extremitățile chipului. Acest ser cu textură fluidă și hidratantă se aplică dimineața și seara, pe tenul demachiat.

Atât cremele de zi, cât și cele de noapte se simt atât de bogate, cremoase și deloc lipicioase, ceea ce reprezintă un incredibil bonus, iar Crema de ochi  ajută la reducerea liniilor fine și a cearcănelor.

Si de această dată, grija faţă de planetă se regăseşte şi în ambalaje. Recipientele sunt realizate din sticlă reciclabilă, iar cutiile din carton obţinut din păduri gestionate sustenabil.

Produsele din noua gamă sunt disponibile începând din 20 februarie atât în magazinele fizice, cât și online pe yves-rocher.ro.

Dacă vreți să aflați mai multe despre linia Yves Rocher  ANTI-ÂGE GLOBAL, încercați produsele din noua gamă de îngrijire și regenerare și spuneți-mi cum se simte tenul după utilizare!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *