Yves Saint Laurent – când frumusețea devine un gest

Brandul Yves Saint Laurent este simbolul individualității, al creativității și al luxului în modă, dar și în domeniile cosmeticelor și parfumurilor.

Cosmeticele exclusiviste, produsele de machiaj și parfumurile originale Yves Saint Laurent sunt componentele acestui brand renumit.

Yves Saint Laurent a fost unul dintre cei mai influenți și mai respectați designeri de modă ai secolului al 20-lea. În decursul celor peste 40 de ani de carieră, el a transformat tendințele modei, fiind convins că frumusețea este expresia absolută a caracterului, iar pielea este reflecția acestuia.

Dacă vrei să trăiești experiența luxoasă a celor mai bune produse, dintre care multe au devenit, pe bună dreptate, emblematice, trebuie să încerci neapărat unul dintre parfumurile Yves Saint Laurent.

Eu am ales de data aceasta o apă de toaletă, pentru a o putea folosi și pe timpul verii.

Apa de toaletă Yves Saint Laurent Black Opium Glowing poate deveni noua ta dependență strălucitoare pentru că drumul pe care pășești de obicei, din griul cotidian înspre neașteptat, este pavat cu sclipici roz-auriu.

Vei face cunoștință cu un parfum ușor picant, cu acorduri dulci, floral-orientale, pentru femei energice, impulsive și jucăușe.

Cu o compoziție proaspătă și delicată, potrivită pentru orice ocazie, tonurile de vârf ale apei de toaletă dezvăluie o combinație de note de pară și de citrice acrișoare, care se combină, la scurt timp, cu inima din flori albe.

Notele de bază sunt dominate de acordul de cafea, caracteristic și indispensabil pentru parfumul Black Opium, și de esența caldă de vanilie. 

Apa de toaletă YSL Black Opium The New Glowing urmează linia parfumurilor din colecția Black Opium, lansată în 2014. Versiunea New Glowing atrage femeile cărora le place distracția împreună cu prietenii, oferindu-le noi experiențe în călătoria lor prin noapte.

Flaconul își menține forma pătrată, dar suprafața originală, lăcuită negru cu glitter, a fost înlocuită cu o sticlă translucidă, presărată cu sclipiciul tipic pentru colecția Black Opium.

Dar cum ar fi viața fără un ruj la purtător, un alt produs cosmetic în care brandul Yves Saint Laurent excelează!

Așa cum se știe, căci am repetat-o de multe ori, rujurile sunt preferatele mele de când am început să le folosesc. Nu rezist să nu încerc și să mă bucur maxim atunci când întâlnesc un ruj nou.

Îmi plac mult rujurile de la Yves Saint Laurent, recunosc că m-au atras irezistibil etui-rile elegante când le-am vazut pe rafturile parfumeriilor, deosebit de frumoase, apoi consistența și efectul pe care îl lasă pe buze.

Rujul hidratant pentru strălucire Yves Saint Laurent Rouge Volupté Rock’n Shine îmi place în mod deosebit pentru că are o textură cremoasă, hidratează și îngrijește buzele, le accentuează, le conferă un luciu discret, iar buzele arată divin, pline și sănătoase.

Ce să mai spun despre ambalajul superb, ca o bijuterie, cu un capac cu inserții de particule strălucitoare, doar e un ruj pentru strălucire!

Altă capodoperă, Rujul hidratant Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture accentuează frumusețea zâmbetului cu o culoare intensă și îngrijește pielea delicată a buzelor.

Accentuează frumos buzele, are un finisaj satinat, rezistă pe buze un timp îndelungat, hidratează intens, are efecte antioxidante și dă o senzație maximă de confort.

Ca toate rujurile, se aplică întâi din centrul buzelor spre colțuri, apoi în sens invers, pentru a maximiza intensitatea culorii.

Din categoria 2 în 1, Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Glossy Stain este un ruj rezistent, dar și luciu de buze în același timp, îl iubesc pentru că oferă volum, hidratează și catifelează buzele și are un efect de lungă durată.

Conferă buzelor o culoare saturată, fără a fi stridentă. Îmi place mult culoarea și efectul, după ce aplic un strat uniform, cu aplicatorul.

Frumusețea este o modalitate de a te juca, de a seduce, iar forma supremă a femeii Yves Saint Laurent este pur și simplu de a fi diferită, cameleonică, unică. Dar trebuie să vă convingeți singure, iar pe notino.ro găsiți o ofertă variată de produse ale acestui brand atât de iubit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *