Zâmbetul impecabil cu grijă se întreține

Zâmbetul și frumusețea dinților sunt atribute care l-au fascinat pe om încă din cele mai vechi timpuri. Ele sunt esențiale în transmiterea emoțiilor noastre altora, pot fascina, atrage sau respinge tocmai pentru că sunt elemente importante ale chipului. Împreună cu sănătatea gingiilor, dinții sănătoși și strălucitori sunt însușiri fundamentale ale frumuseții și încrederii în sine.

Avem nevoie de un zâmbet care să exprime bucuria din noi și să aducă la suprafață frumusețea din sufletele noastre. Însă, un zâmbet frumos și o dantură sănătoasă se întreține, în primul rând, cu o igienă strictă și cu produse de calitate.

Pe NOTINO se găsesc o mulțime de astfel de produse, vă voi prezenta câteva branduri renumite pentru calitatea și eficacitatea lor în întreținerea unei danturi sănătoase și a unui zâmbet fără cusur.

Pentru a avea dinți sănătoși și un zâmbet frumos, este necesară o rutină în păstrarea igienei orale, în care sunt implicate pasta de dinți, periuța, apa de gură și ața dentara. Acestea trebuie adaptate situației și nevoilor pe care le avem.

Lacalut Aktiv – pastă de dinți pentru albire pentru dinți sănătoși și gingii sănătoase

Pasta de dinți Lacalut Aktiv oferă dinților și gingiilor o îngrijire completă. Curăță dinții de placa dentară și de resturile alimentare, tratând inclusiv gingiile și mucoasa cavității bucale. În plus, garantează protecția smalțului dentar și albește dinții.

Pentru cei care au dinți sensibili și din această cauză evită albirea lor, Pasta de dinți Opalescence cu efect de albire pentru dinți sensibili Whitening Sensitivity Relief a fost creată de medicii stomatologi special pentru această situație. Formula cu 3 uleiuri esențiale înlătură petele și albește dinții cu două nuanțe, după o lună de utilizare.

Atenuează durerile dinților sensibili, are o aromă plăcută, de mentă, pentru o respirație proaspătă pe termen lung.

În plus, este suficient de delicată pentru curățarea zilnică, fiind îmbogățită cu azotat de potasiu concentrat, pentru eliminarea disconfortului dinților sensibili la alimentele reci, fierbinți, acre sau dulci. Datorită succeselor sale în albirea dinților, pasta a câștigat premiul Townie Choice de opt ori.

Brandul american Opalescence este considerat lider în domeniul albirii dinților. Există de peste 25 de ani și, în acest timp, și-a câștigat un renume bun, atât printre profesioniști, cât și printre consumatori.

Gelurile de albire profesionale Opalescence sunt disponibile cu mai multe arome delicioase. Se deosebesc și prin concentrațiile diferite ale peroxidului de hidrogen sau ale peroxidului de carbamidă. Toate au însă în comun faptul că, pentru a le achiziționa, este necesară o vizită la medicul stomatolog.

În oferta brandului Opalescence veți găsi însă și produse de igienă dentară disponibile în magazinele obișnuite. De exemplu, pastă de dinți, periuțe de dinți și scobitori care prezintă un echilibru perfect între flexibilitate și rigiditate.

Produsele Opalescence sunt caracterizate printr-un nivel înalt al eficienței și al siguranței. Cu ajutorul lor vă puteți împlini cu ușurință visul de a avea un zâmbet frumos și sănătos, cu adevărat de neprețuit.

Pastă de dinți Parodontax Ultra Clean – previne eficient sângerarea și retragerea gingiilor.

Sunt și persoane care se confruntă cu parodontoza, una dintre cele mai grave boli ale danturii, o problemă care, în timp, lăsată netratată, poate duce inclusiv la pierderea dinților. Se poate ține sub control numai printr-o igienă orală corespunzătoare: periajul de minimum două ori pe zi, folosirea apei de gură și a aței dentare, consultul stomatologic regulat pentru evaluarea sănătății danturii.

Pasta de dinți Parodontax Ultra Clean reduce sângerarea gingiilor, împrospătează respirația, protejează împotriva formării plăcii dentobacteriene. Se recomandă utilizarea pastei de cel puțin 2-3 ori pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă.

Elmex Sensitive Plus – set pentru îngrijirea dentară (pentru dinți sensibili)

Sensibilitatea dentară este o problemă care afectează numeroase persoane. Aceasta este deseori provocată de alimente sau băuturi fierbinți, reci, dulci sau acide și drept urmare este indicată utilizarea unei periuțe de dinți cu peri foarte moi și folosirea unei paste de dinți cu o formula specială pentru reducerea sensibilității, cum este Pasta de dinți Elmex Caries Protectioncea de la Elmex.

Pe notino.ro găsiți și seturi pentru îngrijirea dinților sensibili, conținând apă de gură (400 ml) și pastă de dinți (75 ml) care consolidează smalțul dinților. Util și avantajos, nu-i așa?

Curaprox Limited Edition Love Edition – Periuțe de dinți ultra soft

Dinții și gingiile sănătoase joacă un rol cheie în sănătatea corpului nostru, iar brandul elvețian Curaprox, cu peste 40 de ani de experiență în igiena dentară, produce periuțe de dinți și alte articole de îngrijire dentară de top cu performanțe excelente și îndrăgite în întreaga lume.

Periuța de dinți Curaprox este simplă, dar cu atât mai eficientă, rămânând o legendă până astăzi. În locul nailonului obișnuit, sunt folosite fibrele brevetate CUREN® extra moi, cu tăietură dreaptă și densitate ridicată. Densitatea diferă pentru fiecare tip de perii. Cele mai populare sunt Curaprox 5460: ultrafine și delicate, chiar și cu cele mai sensibile gingii.

Pe notino.ro găsim și pastă de dinți Curaprox sau periuțe interdentare Curaprox, care, din câteva mișcări, curăță dinții la perfecție. În plus, designul jucăuș și colorat al periuțelor cucerește de la prima utilizare!

Colgate Total Pro Gum Health – ață dentară

Ața dentară este un accesoriu important al îngrijirii interdentare. Combate bacteriile, acolo unde periuța de dinți nu ajunge.

Ața dentară Colgate Total Pro Gum Health elimină placa dentară de sub linia gingiilor, protejează garantat gingiile, îndepărtează resturile alimentare, alunecă cu ușurință printre dinți și nu se franjurează.

Se folosește după periajul normal al dinților, pentru curățarea spatiilor interdentare sau după masă, pentru îndepărtarea resturilor alimentare blocate între dinți. N-ar trebui să vă lipsescă!

Dragilor, nu ignorați îngrijirea dinților cu produse adecvate și de calitate, este o investiție obligatorie pentru o dantură sănătoasă și un zâmbet cuceritor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *