Schimb de cosmetice și multă voie bună

,

cometice Infiniteea

Saptamana trecuta, fetele care au bloguri de beauty s-au reunit la a cincea editie a Beauty Swap by Beauty Barometer, un eveniment incarcat de energie pozitiva si frumusete.

Ideea Anei Maria Tatucu a prins foarte bine si s-a bucurat de succes inca de la prima editie. Exista o bucurie reala in a face schimb de cosmetice, am vazut cu ochii mei cata energie si cata determinare au fetele atunci cand este vorba de a-si gasi produsul preferat, culoarea care o avantajeaza sau atunci cand incearca ceva ce inca nu a incercat. E drept ca fenomenul m-a prins si pe mine, chiar daca nu mai sunt de varsta fetelor, imi place sa aflu lucruri noi, sa experimentez si sa ma simt, de ce nu si eu mai tanara. 🙂

Luminita Iliescu la Infiniteea

Editia a 5-a de Beauty Swap a vut loc in Ceainaria Infinitea, un loc special, cu parfum interbelic, unde inca se poate savura un ceai din cesti de portelan, intr-o atmosfera care te rupe complet de stresul cotidian.

Aceasta editie a avut ca partener si sponsor pe Marionnaud, care sarbatoreste 7 ani de prezenta in Romania, parfumeria cocheta cu iz parizian, care a lansat, tot aici, parfumurile Heloise de V.

La swap erau toate variantele de parfum peste tot in jurul nostru, spatiul mirosind exceptional.

Infiniteea

Aromele Di Palomo circulau si ele pe la toate mesele starnind interesul fetelor. In cadourile pregatite de Marionnaud, am primit si primele mostre  pentru brandul Agent Provocateur, abia sosit in parfumeriile Marionnaud, extrem de sensual si foarte potrivit pentru sezonul rece. Pot spune ca aceasta editie a fost, mai mult decat celelalte, o editie impregnata de multe arome si miresme parfumate.

Produsele se gasesc în parfumeriile Marionnaud, dar si online, pe http://www.marionnaud.ro/.

Heloise de V marionnaud Infiniteea

Am schimbat si eu cateva produse, mereu ma focusez pe rujuri si farduri, desi cunosc prea bine importanta produselor de ingrijire. Le-am dat pe cele de ingrijire pe rujuri si farduri. 🙂

Trebuie sa recunosc ca am fost putin dezamagita ca nu a mai avut loc tombola la care, de fiecare data, am avut parte de multe surprize, dar a fost o editie oarecum atipica si ne-a incantat cu o alta abordare.

M-am bucurat ca am cunoscut-o si pe Manuela Mihalcea, care se afla in vacanta in Romania. Ea locuieste in Franta si posteaza pe Youtub, este foarte indragita si filmuletele ei sunt foarte urmarite.

Ana Maria Tatucu, Manuela Mihalcea

Una peste alta, a fost o editie reusita, we blog, we swap, we have fun! A fost veselie, limonada si cosmetice, bucuria intalnirii cu oameni frumosi si timp de calitate.

Ana-Maria, asteptam cu nerabdare a sasea editie de Beauty Swap! 🙂

#beautyswapbybeautybarometer
#beautybarometerevents
#bsbb5
#beautybloggerscandobeautifulthings

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *