Frumusețea vine din interior cu Truvivity by Nutrilite de la Amway

TRUVIVITY by NUTRILITE

Amway tocmai a lansat în cadrul unui frumos eveniment, TRUVIVITY by NUTRILITE™, o noua marcă Amway, care constă în suplimente de înfrumusețare și băutură din pudră, fiind realizate pentru a susține sănătatea pielii, cu un amestec de ingrediente bogate în nutrienți.

Adevărata frumusețe vine din interior

În ultimii ani, blogurile, revistele de sănătate, orele de nutriție și emisiunile dedicate preparării mâncărurilor au fost dominate de ideea unei nutriții sănătoase. Pielea este, de asemenea, un indicator al sănătății. O piele luminoasă, radiantă, reflectă către lumea exterioară cum ne simțim în interior. O piele sănătoasă este ca o afirmație: „Mă simt bine, am grijă de mine și am încredere în mine”. Așa că folosim creme și loțiuni hidratante pentru a îmbunătăți aspectul exterior al pielii. Dar o mare parte dintre factorii de stres pentru piele vin din interior: obiceiuri alimentare nesănătoase sau lipsa somnului suficient sunt doar doi dintre factorii care afectează negativ sănătatea pielii. De aceea, noul TRUVIVITY by NUTRILITE™ funcționează din interior spre exterior – deoarece cu TRUVIVITY, ADEVĂRATA FRUMUSEȚE VINE DIN INTERIOR.

Suplimentul de înfrumusețare TRUVIVITY oferă vitaminele A, C și zinc, care contribuie împreună la menținerea unui ten normal. În plus, vitamina C și zincul ajută la protecția celulelor pielii împotriva stresului oxidativ. Băutura de înfrumusețare este un supliment care conține vitamina C, ajută la formarea colagenului pentru o funcționare normală a pielii și contribuie la reducerea oboselii.

În timp ce alte produse de acest gen oferă rezultate rapide și vizibile la nivelul suprafeței pielii și diminuează aspectul de linii fine și riduri, TRUVIVITY by NUTRILITE™ începe să acționeze din interior. Sistemul de înfrumusețare conceput atât pentru femei, cât și pentru bărbați, este complementar regimurilor de înfrumusețare de zi cu zi și vizează frumusețea pielii prin folosirea a două complexe noi:

  • Complexul PhytoInfuse™ conține un trio de extrase din plante: măceșe, goji chinezesc și semințe de struguri care ajută la protecția celulelor organismului împotriva radicalilor liberi.
  • Ceramidele din grâu din Complexul PhytoCeramide sunt ceramide naturale obținute din boabe de grâu integral.

Un nou nivel de piele luminoasă

Sistemul de înfrumusețare TRUVIVITY by NUTRILITE™ oferă o soluție cu adevărat eficientă pentru înfrumusețare. Spre deosebire de abordările convenționale de îngrijire a pielii, care au drept scop hrănirea pielii din exterior, TRUVIVITY by NUTRILITE™ oferă suplimente alimentare care acționează din interior. Sistemul complet constă într-un supliment de frumusețe ingerabil și, complementar, o pudră de băut.

Bazat pe complexul PhytoInfuse™ vitamina C și zinc, suplimentul de frumusețe este special conceput să ajute la eliberarea pielii de stresul oxidativ. Două tablete sunt administrate în fiecare seară, având rolul unui program zilnic de îngrijire a pielii. În timpul nopții, acesta folosește ritmul de refacere a pielii pentru a combate efectele negative ale mediului asupra pielii, cum ar fi: expunerea la soare, poluarea sau urmele unei vieți haotice.

Băutura din pudră este complementară suplimentului. Oferă vitamina C, zinc și complexul PhytoCeramide, precum și extractul de merișoare. Băutura răcoritoare cu aromă de grepfrut poate fi savurată dimineața sau pe tot parcursul zilei, iar substanțele sale nutritive ajută la reducerea oboselii și contribuie la menținerea sănătății pielii. 

În viitor, linia TRUVIVITY by NUTRILITE™ va fi extinsă cu produse noi pentru un sistem de înfrumusețare care acționează din interior spre exterior.

Beneficii

Băutura din pudră:

– Consumată o singură dată pe zi, Băutura din pudră oferă un mix de nutrienți care contribuie la menținerea sănătății pielii și la reducerea oboselii;

– Conține extract de merișor și extract de cireșe, care reprezintă cele mai concentrate surse de vitamina C;

– Pe lângă acestea, vitamina C contribuie la formarea de colagen pentru funcționarea normală a pielii și zincul sprijină menținerea pielii normal.

Suplimentul de frumusețe:

– Consumat seara, înainte de culcare, Suplimentul de înfrumusețare ajută la eliberarea pielii de stresul oxidativ, fiind complementar ciclului natural de refacere din timpul somnului, pentru a ne trezi cu o piele care arată și se simte mai împrospătată și mai revitalizată.

– Vitamina C susține protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, în timp ce vitamina A și zincul contribuie la menținerea pielii normale.

Truvivity Beauty Supplement pack

Pentru rezultate optime, TRUVIVITY by NUTRILITE™, mai exact Suplimentul de Înfrumusețare și Băutura din pudră, este bine să fie consumate împreună:

  • Cele două tablete dintr-un blister de TRUVIVITY by NUTRILITE™ Supliment de Înfrumusețare sunt administrate cu apă, seara, înainte de culcare.
  • Un pliculeț de băutură din pudră cu aromă de grepfrut, care se toarnă în 240 ml de apă și poate fi consumată dimineața sau pe parcursul zilei

  Eficacitate

  • Administrat seara, Suplimentul de Înfrumusețare de la TRUVIVITY, folosește ritmul de refacere a pielii din timpul nopții pentru a combate efectele negative ale mediului asupra epidermei.
  • Conține diverși nutrienți și complexul PhytoInfuse™ și PhytoCeramide.
  • Băutura din Pudră TRUVIVITY by NUTRILITE™ conține vitamina C care se ocupă de formarea colagenului și ajută pielea să arate mai împrospătată pe parcursul zilei
  • Acestea oferă un plus de prospețime organismului și ajută la eliminarea oboselii.

 Disponibiltate și prețuri

TRUVIVITY by NUTRILITE™ este un nou produs de la Amway și este disponibil în România din martie 2016. Produsele Amway sunt vândute prin intermediul milioanelor de Întreprinzători Amway din toată lumea. Vizitați www.amway.ro pentru mai multe informații. 

Setul TRUVIVITY by NUTRILITE™ format din 30 de blistere (60 de tablete) și 30 de pliculețe de băutură din pudră este disponibil spre achiziționare cu o reducere de 10%, la prețul de 439,52.  

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *