Apa de parfum Flora Chic, rafinament și eleganță de la ARTISTRY

?????????????????????????????????????????????????????????

Nu ştiu  pe lume ceva mai suav, mai efemer decât banala picătură de parfum. E ca şi cum, în iureşul poverilor lumeşti, te-nvăluie o aripă de înger, şi uneori ajunge doar o clipă pentru ca dulcea îmbrăţişare să dispară.

Şi nu vei şti nici când și nici de ce şi mai ales dacă va rămâne în amintirea ta. Toţi suntem legaţi de una sau mai multe miresme, care fie fac parte din intimitatea noastră, fie ne amintesc de o persoană specială sau de un moment de neuitat. Mirosul este strâns legat  de memorie şi de experienţele sentimentale din viaţa noastră. Vocaţia unui parfum este de a crea şi de a însoţi aceste emoţii, încercând să ne învăluie într-o „haină” senzuală şi seducătoare.

Dacă ar trebui să asociezi grația cu o aromă proprie, care ar fi aceea? O aromă care te-ar descrie, fără să spui un cuvânt. Pentru prima dată în peste 50 de ani, marca de cosmetice și produse premium de îngrijire personală ARTISTRY™ anunță lansarea parfumului ARTISTRY Flora Chic, o apă de parfum de lux, care ne amintește că eleganța, grația, rafinamentul și naturalețea sunt cele mai importante atribute pe care cineva le poate folosi pentru a ne caracteriza. 

Evenimentul de lansare a avut loc într-un loc la fel de elegant ca și parfumul, la Palatul Noblesse, un veritabil diamant în inima Bucureștiului, unde pe acorduri de harpă am facut cunoștință cu noul ARTISTRY Flora Chic.

_mg_0040

Alături de jurnaliști, bloggeri și invitați, din partea Amway, la eveniment au participat Candan Corbacioglu – Amway Europe Corporate Affairs Area Manager, Razvan Rosu – Corporate Affairs Coordinator – Romania, Bulgaria, Greece și Raluca Felea – Trainer Amway.

_mg_0075

_mg_0079

La fel ca o plimbare prin legendarele Jardins De Bagatelle din Paris,  noua apă de parfum ARTISTRY Flora Chic de la Amway îți va seduce simțurile cu notele sale citrice de clementină franceză și cu dulceața trandafirului prețios de Bulgaria, completate de proprietățile relaxante și calmante ale esenței exotice de Ylang Ylang de Madagascar.

Florală și feminină, seducătoare și elegantă, ARTISTRY Flora Chic îi va încânta pe toți cei din jurul tău!

Flora Chic Behind the Scenes Launch image - product with watch and shoe

ARTISTRY Flora Chic a fost creat exclusiv pentru ARTISTRY de prestigioasa Casă de Parfumuri Givaudan, liderul mondial al industriei parfumurilor, cu sedii în Paris și New York. De peste 250 de ani, parfumierii Casei Givaudan creează unele dintre cele mai apreciate parfumuri din întreaga lume.

Amestecul exclusiv de note ce alcătuiesc compoziția parfumului ARTISTRY Flora Chic a fost inspirat de minunatele grădini Bagatelle din Paris. Miile de trandafiri care colorează grădinile și înmiresmează aerul locului i-au inspirat pe parfumieri să combine aromele florale cu note spumante de citrice pentru crearea acestui parfum.

Flora Chic Behind the Scenes image - woman sitting on the floor smelling a flower

Notele care se găsesc în compoziția parfumului ARTISTRY Flora Chic sunt Clementine pentru notele de vârf, ce provin dintr-o combinație de citrice cu arome de mandarine și portocale proaspete; Trandafir bulgăresc pentru notele de mijloc și corpul de bază al amestecului, ce îi oferă parfumului un aer delicat și pătrunzător, fiind, în același timp, senzual și dulce și Ylang Ylang Madagascar pentru notele de bază, cu o aromă florală-fructată-dulce și note exotice și pământii.

Sticluța în care se află parfumul ARTISTRY Flora Chic este din cristal, cu un design elegant, unic, realizată cu o deosebită atenție la detalii de către Olivier Van Doorne, Directorul de Creație la nivel global al agenției de branding Select World din New York. Un exemplu evident al implicării agenției Select World constă în faptul că numai capacul sticluței este format din 20 de componente individuale, realizat manual cu măiestrie de 28 de designeri.

nd_41079

Noul ARTISTRY FLORA CHIC inspiră eleganță și lux și transmite încredere persoanei care îl poartă. Aromele sale distinse și captivante sunt rezultatul amestecului de note proaspete de clementină cu trandafir bulgăresc și de note dulci exotice de Ylang Yang Madagascar. Pentru o persistență de lungă durată recomand aplicarea parfumului în spatele urechilor, pe gât și la încheietura din zona coatelor”, spune Marypierre Julien, parfumier senior și membru al Casei Givaudan.

Flora Chic Behind the Scenes image - woman spraying fragrance on her neck

Parfumul ARTISTRY Flora Chic este ideal pentru un cadou de lux care se potrivește perfect oricărei femei.

_mg_0241

Poate fi achiziționat exclusiv prin intermediul rețelei de Întreprinzători Privați Amway sau prin comandă online pe pagina de internet www.amway.ro, la prețul de 318,55 lei. Merită să-l încercați, veți fi uimită de finețea și versatilitatea lui!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *