Privire luminoasă și întinerită cu noul Remescar

remescar-15-septembrie-0017

De curând, a avut loc evenimentul de lansare al unui nou produs pe piața românească și cel de-al doilea din portofoliul Remescar: Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne, un produs destinat cearcănelor și pungilor de sub ochi, cu efect aproape instant, deci o bună alternativă la injecții sau operații. 

Pielea din jurul ochilor este zona cea mai delicată a feței, dar și cea care necesită o îngrijire atentă, fiind primul indicator al stării de sănătate sau al vârstei. Atunci când ne confruntăm cu cearcăne sau pungi inestetice sub ochi, deseori sunt din lipsa de somn sau oboseală, însă cauzele pot fi multiple.

remescar-15-septembrie-0017

Moştenirea genetică, procesul de îmbătrânire, pielea deshidratată, plânsul prelungit, lucrul continuu în fața unui calculator, stresul mental sau fizic, lipsa de somn sau dieta nesănătoasă –pot reprezenta premisa apariției cearcănelor sau a pungilor de sub ochi.

remescar-15-septembrie-0003

Atât bărbații, cât și femeile de diferite vârste se pot confrunta cu apariția lor și, deși nu sunt o problemă gravă, oferă un aspect obosit, nesănătos și mai ales îmbătrânit.

remescar-15-septembrie-0017

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne este o cremă revoluționară cu rezultate dovedite clinic, ce ajută instant și eficient la diminuarea pungilor de sub ochi și a cearcănelor întunecate cu doar o singură aplicare pe zi.

remescar-15-septembrie-0017

Folosind o combinație unică de minerale din argilă și un complex bi-peptide, împreună cu tehnologia revoluționară EYESYL, Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne identifică zonele cu probleme, determinând imediat o strângere puternică a pielii, o reducere a acumulării lichidului sub ochi și o pauză micro-musculară.

remescar-15-septembrie-0017

“Niciodată nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez și cred cu adevărat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne de aproximativ 3 săptămâni, dinainte de a pleca în America, și încă sunt uimită de rezultatele pe care le obțin în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca funcționează de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie să-l folosiți câteva săptămâni pentru că în mai puțin de 5 minute se pot vedea rezultatele”, a declarat Andreea Raicu în cadrul evenimentului de presă.

La eveniment a fost prezent și Adrian de la Aquarelief, care pictat ochii frumoaselor doamne și domnișoare invitate la eveniment.

14322418_886076264858951_8019697364898511853_n

Produsul nu trebuie folosit mai mult de 4 săptămâni consecutiv. Se recomandă o pauză de 1-2 săptămâni până la reluarea tratamentului.

Este nevoie de o simplă aplicare pe zi. O dată deschis, produsul are un termen de valabilitate de 12 luni.

Important: machiajul pe bază de ulei îi poate reduce eficiența.

remescar-15-septembrie-0007

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne  este disponibil doar în farmaciile Sensiblu la prețul de 129.99 lei.

Voi ați folosit acest produs și dacă da, ce părere aveți, vă ajută la obținerea unei priviri mai luminose?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *