The art of eye colour by Sephora Fall Collection

Chiar dacă vine toamna, să atragem toate privirile! Iată la ce aspiră Sephora în această toamnă! Iar pentru a ne farda ochii, un întreg set de instrumente pentru make-up a fost convocat în acest sezon: eyelinere care rezistă la absolut toate provocările (timp, apă), gene false care conferă volum şi dau impresia unei priviri atotcuprinzătoare, o paletă de tonuri gata spre a fi îmbinate, chiar şi o ingenioasă bază pentru ochi.  S-o vizionăm împreună!

 Colorful Eyeliner Waterproof

În acest sezon, Sephora ameliorează din nou formula pentru eyelinerele sale emblematice. Şi dacă culoarea atrage întotdeauna toate privirile (peste 70% pigmenţi, seducţie garantată) şi dacă ambalajul este în continuare la fel de practic şi ergonomic, persistenţa sa este întărită datorită unei formule waterproof care rezistă pe tot parcursul zilei, fără să curgă sau să se deplaseze.

Tuş de ochi Colorat Rezistent la apă

Tinted & Cooling Eye Primer

Aveţi nevoie de un mic energizant? Aplicaţi pe pleoape această textură delicioasă, răcoroasă pentru a vă înviora pe loc privirea. Superb nuanţată, aceasta se poate purta singură, ca un fard de pleoape, sau în combinaţie cu umbra voastră preferată. Astfel, aceasta din urmă este accentuată, iar persistenţa sa este mai îndelungată. Ne lăsăm seduse de această incredibilă bază de machiaj pentru pleoape, cu efect argintiu, aplicată singură sau în combinaţie cu altceva.Bază pentru Ochi Nuanţată

Mixology – Nude & fresh mix

Toamna aceasta, și mai multă distracţie şi mai multe culori cu noua paletă Mixology – Nude & Fresh mix, o armonie care conferă prospeţime, o armonie de farduri de pleoape naturale şi fermecătoare care pot fi îmbinate între ele pentru a obţine un cocktail exploziv.Mixology_Sephora18 nuanţe pregătite pentru a fi agitate şi îmbinate pentru un machiaj personalizat. Îndrăzniţi să îmbinaţi culorile cu superba pensulă cu dublu-capăt inclusă în paletă. Admiraţi rezultatul cu ajutorul imensei oglinzi şi realizaţi machiajul încă o data și la nesfârşit.Mixology - Nude & fresh mix_SephoraMix proaspăt & natural

 Double ended brush Eyes – Powder & Crease shadow n°205

Datorită acestei ingenioase perechi, cu peri fasonaţi cu măiestrie, această pensulă ştie să facă de toate.

O latură «pudră» pentru aplicarea fardului de pleoape pe toată suprafaţa mobilă a pleoapei şi o latură «profunzimi pentru pleoape» pentru a accentua privirea.Pensulă cu dublu-capăt pentru ochi 

Length Effect – False Eyelashes

Dacă genele bine întinse şi îndrăzneţe vă tentează în acest sezon, iată cum să le expuneţi: cu această pereche de gene false cu efect panoramic şi în stil push-up, care accentuează privirea şi îi conferă un plus de extravaganţă.

 

Gene False – Efect Lungime

Natural Effect – False Eyelashes

Pentru toate cele care îşi doresc un volum natural şi o privire intensă, iata recomandarea tuturor : această pereche de gene false reutilizabile.

Gene False – Efect natural

Volume Effect – False Eyelashes

Reutilizabile, livrate cu tot cu adeziv şi împachetate cu drag într-un ambalaj cu aspect trăsnit: aceste gene false garantează opulenţă, volum XXL… pentru gene accentuate şi o privire care dă pe spate.

Gene False – Efect Volum

E limpede, este o selecţie stilată care ştie cum să ne ia pentru a ne seduce privirea!

Toată colecția de toamnă o găsiți în magazinele Sephora și pe Sephora.ro, este minunată, eu abia aștept s-o încerc! Voi?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *