Splendida Magnolia Sensuel by BVLGARI

Splendida-Magnolia-Sensuel-BVLGARI

Eu ador brandurile de lux, cum ar fi BVLGARI, pentru că, indiferent de ceea ce produc, fie îmbrăcăminte, bijuterii sau parfumuri, le pasă cu adevărat de produsul finit. BVLGARI este probabil unul dintre cele mai bune exemple de acest gen care dedică timp, îngrijire, atenție, calitate și artă tuturor produselor lor, creând niște parfumuri absolut minunate.

De-a lungul timpului, nu cred ca a existat vreun parfum BVLGARI care să nu-mi placă sau măcar să mă inspire intr-un fel sau altul, iar pe unele dintre ele pur și simplu le-am adorat. 

Colectia Splendida, lansat anul trecut, este o odă dedicata celor mai bine cunoscute flori din istoria parfumurilor: trandafir, iasomie si iris. Cele 3 parfumuri – Rose Rose, Jasmin Noir si Iris d’Or – create de maestrul parfumier Sophie Labbe redau noul ideal al casei Bvlgari și scot la suprafață cele mai pure fațete ale florilor, asa cum fac și bijuteriile create de Bvlgari. În viziunea Casei Bvlgari, femeia Splendida este luminoasă, misterioasă și senzuală și exact asta au redat prin cele trei esențe lansate.

Pentru anul 2018, BVLGARI adaugă la colecție magnolia, care devine o etapă centrală sub forma unui nou parfum Magnolia Sensuel.

Creat de parfumierul Jacques Cavallier (un parfumier celebru care a creat multe parfumuri deja faimoase) numește magnolia “o notă de neuitat” , Magnolia Sensuel își propune să prezinte “frumusețea supremă” a acestei flori și, prin extensie, femeia BVLGARI care o poartă.

Splendida-Magnolia-Sensuel-BVLGARI

Deși sensual, Magnolia Sensuel nu este un parfum decadent (spre deosebire de Jasmin Noir din colecția Splendida). Este însă, seducător precum piatra roșie de rubin, eu una nu i-am putut rezista.

Piramida parfumului nu este foarte complexă, dar efervescentă, se desfașoară frumos și se concentrează în jurul notelor florale.

Notele de vârf: mandarina, flori de portocal
Notele de mijloc: magnolie, floare de portocal, iasomie
Notele de bază: paciuli, mosc și vanilie de Tahiti

Splendida-Magnolia-Sensuel-BVLGARI

Feminin și tentant, parfumul Splendida Bvlgari emană o aromă de flori care se întoarce ca într-o magie specială a femeii. Parfumul se deschide pe piele cu note proaspete, citrice, luminoase. După ce se pierde un pic în căldura pielii, se simte magnolia, floarea de portocal și un pic de iasomie. Și ca acord final, urma ce ramâne imprimată pe piele este lemnoasă, dar si un pic dulce ca vanilia. Miroase minunat de la început până la sfârșit, ca o magnolie în toata splendoarea ei. Splendida-Magnolia-Sensuel-BVLGARISensuală și pură, proaspătă, dar incandescentă, Magnolia Sensuel te înconjoară cu toate notele de feminitate. Lumina senzuală a Magnoliei este surprinsă în dualitățile ei deosebite cu o carismă cu multe fațete distilată în fiecare notă de parfum.

Legenda spune că oricine se odihnește sau doarme mult timp sub un copac magnolie înflorit, ar putea fi capturat de parfumul său seducător într-o stare de amețeală. În perfecțiunea ei asemănătoare cu floarea, femeia Magnolia este însăși frumusețea supremă. Eleganța ei regală și naturală incontestabilă, strălucirea ultra-feminină și strălucirea înnăscută o reprezintă ca regina bijuteriilor naturii, cea mai frumoasă dintre frumoase. Splendida-Magnolia-Sensuel-BVLGARIJacques Cavallier își construiește abordarea olfactivă într-un mozaic senzorial perfect echilibrat de contraste și revelații surprinzătoare, capturând natura duală a ingredientelor parfumului: aspectul fructat al florilor – magnolia, iasomia, floarea portocalie – și atracția florală a fructelor neroli și mandarinei. 

Splendida Bulgari se mândrește cu o diagramă de culori distinctă a fațetelor cromatice, pentru că fiecare nuanță celebrează cele mai vibrante elemente de flori: galben pentru Iris d’Or, roz roz pentru Rose Rose, negru închis pentru Jasmin Noir și acum roșu purpuriu pentru Magnolia Sensuel.

Splendida-Magnolia-Sensuel-BVLGARI
Flaconul poartă semnătura luxoasă a bijutierului, curbată ca un decolteu al femeii și îmbogățită cu sigla Bvlgari.

La fel cum înflorește magnolia din cele mai vechi timpuri ale istoriei omenirii, tonul roșu violet este o nuanță veche cu o tradiție culturală îndelungată, una dintre primele culori recreate vreodată de ființa umană. Culoarea acestei bijuterie fermecătoare este simbolul seducției, componentele sale fiind roșii, trandafiri și violete, o armonie de nuanțe care întruchipează bucuria vieții și a senzualității.

Elegant și feminin în formele sale, puternic în aspectul său și plin de senzualitate în nuanțele sale, flaconul Magnolia Sensuel șoptește secretul parfumat pe care îl prețuiește.

Dacă v-am stîrnit curiozitatea, vă aștept cu păreri și impresii, să le împărtășim aici. Din februarie 2018 îl găsiți in parfumerii. Eu deja l-am adulmecat la Sephora și m-am îndrăgostit pe loc, are misterul și senzualitatea pe care le ador la un parfum! 🙂
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *