#StaiAcasă și bucură-te de produsele preferate de la ESSENCE!

essence-notino

Chiar dacă perioada de izolare va trece, alege în continuare să #staiacasă și să-ți comanzi produsele cosmetice preferate online pe Notino.ro.

Fiecare dintre noi știe că produsele de înfrumusețare în tendințe și de o calitate bună sunt preferate pentru machiajul perfect! Produsele de machiaj de la Essence vă vor cuceri cu texturile fardurilor, nuanțele rujurilor, rezistența tușurilor pentru pleoape, culorile lacurilor de unghii. Ca să nu mai vorbim de prețul extrem de accesibil și de raportul calitate/preț mai mult decât corect.

Vă propun câteva produse de machiaj pe care Essence Cosmetics ni le-a pregătit pentru această primăvară și sper să vă trezesc interesul pentru produsele acestui brand accesibil pentru oricine.

Privire de catifea

Machiajul perfect acordă o atenție deosebită celui al ochilor. Este o adevărată artă felul în care aplici luminile şi umbrele pentru ca rezultatul să fie perfect. Pentru aceasta, ai nevoie de o paletă de farduri pentru ochi care conține culori neutre, dar și cu efect sclipitor și mat.

Essence Witch Side – paletă cu farduri de ochi

Paleta pentru fondul de ten ochilor Essence Witch Side oferă posibilitatea creării celor mai fantastice variante de machiaj pentru ochi. Are culori ușor de combinat care se potrivesc pentru fondul de ten de zi și de seară. Conține atât pigmenți saturați, culori naturale, dar și cu efect sclipitor și mat.

essence-wich-side

În prima etapă, aplică pe toată pleoapa mobilă un fard deschis, într-o culoare neutră. Cu cât este întins mai uniform stratul de bază, cu atât fardurile colorate ce vor urma, se vor amesteca mai bine. Evidenţiază arcada cu un fard alb sidefat. În cazul în care îţi doreşti tonuri puternice, poţi aduce fardurile la intensitatea maximă, folosind ca bază un creion dermatograf. Trasează o linie cât mai aproape de baza genelor.

essence-wich-side-boncafestyle

Pentru un efect de pepită, alege nuanţe uşor paietate. Aplică puţin din fardul cel mai închis la culoare exact în colţul exterior al ochilor, ascendent către sprânceană. Acest lucru va face ca ochii să pară mai mari şi să intensifice culoarea irisului. Omogenizează bine pentru a transforma contururile în umbre delicate, apoi aplică puţin fard închis imediat sub genele inferioare.

essence-wich-side-lumi
Paleta aceasta costă doar 40 de lei, are oglindă, iar fata de pe capac închide și deschide ochii sau face cu ochiul, depinde de poziția din care o privești! 🙂 Mi se pare super tare, am exemplificat în imaginile de mai sus!

Buze seducătoare

Asociate cu seducţia zâmbetului, buzele sunt adevăratele vedete ale chipului feminin, motiv pentru care femeile, pentru a-şi spori farmecul au acordat dintotdeauna o atenţie deosebita fardării lor.

În cazul rujurilor mai pretenţioase, în culori închise sau tari, trasarea corectă a conturului buzelor este esenţială pentru reuşita machiajului.

Pentru o rezistenţă crescută a rujului pe buze, se recomandă, înainte de contur, aplicarea unui strat fin de fond de ten fixat cu pudră.

Essence Velvet Matte – ruj mat

Rujul Essence Velvet Matte accentuează frumos buzele și subliniază perfect fondul de ten de zi și de seară.

essence-velvet-matte

Buzele arată pline și sănătoase, pigmentare este intensă, efectul mat și ușor de aplicat. Costă doar 10 lei!

Essence Ultra Last Instant

Și vreau să vă prezint și aceste rujuri Ultra Last Instant de la Essence, care arată minunat și ele costă doar 10 lei!

Le-am aplicat și buzele arată pline și sănătoase, pigmentarea este surprinzător de intensă, iar rezistența de lungă durată.

essence-ultra-last-instant

Eu am ales două culori pe care nu le folosec de obicei, dar fiind atât de ieftine, am dorit să încerc și altceva și ce credeți, chiar arată bine pe buze. Sunt cremoase, au o culoare bogată și în funcție de îmbrăcăminte, sunt sigură că le voi purta cu plăcere!

Ten glamour

Aplicarea unui fond de ten cu particule strălucitoare este o alegere perfectă pentru o seară specială pentru că acestea vor reflecta lumina şi vor îndepărta aspectul de oboseală. Peste fondul de ten, pentru fixare şi strălucire, se poate presăra o pudră fină, satinată sau puţin sclipici auriu sau argintiu.

  Essence My Skin Perfector – pudră de fixare

Pudra Essence My Skin Perfector fixează perfect fondul de ten și conferă tenului un look catifelat.

essence-myskyn-perfection

Asigură un look proaspăt, iluminează, acoperă imperfecțiunile tenului și îi uniformizează nuanța acestuia.

Pudra se fixează cu ajutorul buretelui sau al pensulei.

Manichiura, etalon de frumusețe

Orice femeie care se respectă trebuie sa aibă mâinile și unghiile imaculate și să aleagă o combinație armonioasă între culoare, formă, textură și conținut. Să nu uităm că o femeie frumoasă trebuie să fie îngrijită și că nu numai chipul și părul oferă aceste calități, ci și o manichiură și o pedichiură unică care sporește strălucirea întregului aspect.

Adu culorile primăverii pe unghiile tale și furișează-te într-o grădină captivantă cu frumuseți desăvârșite alături de noile lacuri de unghii ale sezonului!

Essence Shine Last & Go! – lac de unghii

Acest lac de unghii conferă un luciu intens, se aplică ușor și are o rezistență de lungă durată.

essense-shine-lastandgo

Lacul se aplică pe unghiile curate și degresate, cu ajutorul pensulei. Pentru un rezultat mai estetic, se vor aplica două straturi.

Vouă vă plac produsele essence? Sper că v-am dat vești bune și mi-ar plăcea să-mi spuneți ce produse vă plac cel mai mul!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *