Xpert Beauty, primul shop Worry Free Zone în București

,

La început de mai,  s-a lansat cel de-al patrulea magazin Xpert Beauty, primul din București, dintr-un lanț de 6 magazine. Acesta este situate în Băneasa Feeria și se alătură lanțului de magazine Xpert Beauty Worry Free Zone, fiind un flag ship store pentru București, deschiderea altor shopuri in București și zona limitrofă fiind una iminentă.

Xpert Beauty reprezintă cel mai complex concept store de cosmetică profesională din România, magazine cu produse pentru păr, ten, corp, pentru îngrijirea mâinilor, a unghiilor, produse de make-up ce aparțin unor branduri internaționale renumite, un corner creat special de Top Line în Băneasa Shopping City, în zona Feeria, pentru toate femeile care doresc să aibă părul, pielea și unghiile impecabile.

În cadrul Xpert Beauty vizitatorii primesc recomandări personalizate din partea specialiștilor având astfel ocazia să aleagă exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de păr.

În fiecare săptămână, la Xpert Beauty sunt invitați specialiști din industria de frumusețe care le oferă vizitatorilor demonstrații și informații despre tendințele în domeniu.

În plus, tot săptămânal, este actualizat și un stand special cu selecția de produse recomandate conform trendurilor.

Conceptul este deja e lista preferințelor unor vedete precum: Andreea Bălan, Albertina Ionescu, Diana Bart, Crina Abrudan, Adina Buzatu, Simona Pătruleasa, Adina Halas, Cristina Cioran etc.

Xpert Beauty a fost gândit și proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spațiu unde redescoperi cât de distractiv și facil este shoppingul, unde ai parte de o experiență plăcută și memorabilă; totodata ai o selecție excelentă de produse profesionale și beneficiezi de suport acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.

Xpert Beauty se află în Palas Mall Iași, City Park Mall Constanța, Shopping City Piatra Neamț și Ploiești.

Sitemul de fidelizare al clienților este unul ingenios. Postarile de pe social media apar in timp real pe un display smart, astfel folosind check in-ul, hashtaguri sau daca vii insoțit de un prieten, poți acumula puncte care se traduc ulterior în reduceri aplicate produselor și serviciilor.

Totodată, există Oglinda Inteligentă și printr-o simplă scanare a produselor, poți să descoperi în timp util toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi sigur că este produsul potrivit ție, dar și tipsuri „how to”.

XPERT BEAUTY dezvăluie latura seducătoare a oricărei femei

XpertBeauty este în permanent în căutarea celor mai bune branduri și produse de beauty care au rezultate uimitoare. De la produse inovatoare, pana la accesorii care iti fac viata mai usoara, in aceast shop există cele mai recente lansări pentru ca tu sa fii în pas cu ultimele tendințe și tehnologii.

Noutatea absolută a magazinului XpertBeauty Baneasa este colaborarea cu Saloanele de infrumusețare Silhouette sub conceptul de Silhouette Express Beauty.

Clientele vor putea opta pentru servicii de înfrumusețare cu produse Guinot  și tehnologii anti age si slabire LPG, servicii extrem de rapide și cu rezultate uluitoare.

Welcome, girls, to  worry free zone!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *