Fenty Beauty by Rihanna, exclusiv la Sephora

Fenty Beauty, creată de Rihanna cu viziunea sa mereu avangardistă, redefinește regulile jocului cu formulele sale ușoare ca aerul, care merg perfect în straturi – într-o gamă globală de nuanțe pentru toți.

De prima oară când a experimentat machiajul pe tenul ei, nu a mai privit în urmă. Machiajul a devenit arma ei atunci când alegea să se exprime – un mod în care scotea în evidență starea ei în continuă schimbare, și care a ajutat-o să treacă peste toate barierele în frumusețe, devenind figura iconică de astăzi.

Fenty Beauty by Rihanna s-a lansat pe 8 septembrie 2018 în 1,800 de magazine din 17 țări din întreaga lume. Brandul s-a extins și în Italia și Arabia Saudită, iar acum s-au adăugat încă 10 țări noi în rețeaua globală de distribuție, devenind disponibil în 2,073 magazine din 29 țări. Pe 7 septembrie 2018, Fenty Beauty s-a lansat exclusiv în Sephora în Polonia, Turcia, Germania, Elveția, România, Grecia, Portugalia, Serbia, Bulgaria și Cehia.

Produsele Fenty Beauty sunt create pentru a nu încărca tenul, chiar dacă oferă o acoperire care se poate construi cu ușurință, pielea va arăta natural. Cel mai important, Rihanna creează produse de machiaj ca sa inspire – “Makeup is there for you to have fun with”, spune ea. “Niciodată nu ar trebui să simți machiajul pe care îl porți ca pe o presiune, ca pe o uniformă. Simte-te liber să profiți de șanse, să îți asumi riscuri și să îndrăznești să faci ceva nou și diferit”.

Să vedem ce găsim în această minunată colecție:

Stunna Lip Paint – ruj de buze rezistent 

Viața este plină de riscuri, dar folosirea rujului de buze roșu n-ar trebui să se numere printre acestea. Stunna Lip Paint este rezultatul unei formule rezistente combinate cu o nuanță de roșu de o strălucire exaltantă, care atrage privirile. Este roșul perfect, ales de Rihanna și testat foarte mult, pentru a se asigura că arată foarte bine la oricine. În același timp elegant și îndrăzneț, Stunna Lip Paint asigură un impact maxim dintr-o singură mișcare, datorită aplicatorului său de mare precizie care îți împodobește buzele cu o nuanță mată radiantă. Formula sa rezistentă este ultra-lejeră și prin uscare ajunge la nuanța perfectă. Și ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns – Stunna Lip Paint este rezistent la transfer și rămâne uniform pe buze, numai bun de sărutat. Altfel spus, este cuminte, așa că nu mai trebuie să fiți și voi. Culoarea ultra-intensă a rujului Stunna Lip Paint este și mai frapantă când este activată: pur și simplu agitați înainte de folosire.

 Preț: 106 lei

Gloss Bomb – iluminator universal pentru buze: o strălucire explozivă care dă o senzație la fel de plăcută ca aspectul său

Luciul Gloss Bomb, care adaugă tușa finală, este luciul suprem pentru Rihanna, ce oferă buzelor o strălucire irezistibilă și în același timp le și hrănește. Rihanna a ales ea însăși această nuanță roz nude (da, într-adevăr vorbim chiar despre acel luciu nude care arată perfect la oricine). Dintr-o mișcare generoasă cu aplicatorul său XXL, luciul Gloss Bomb, îmbogățit cu unt de shea, hrănește buzele, făcându-le instantaneu să arate mai pline și mai netede. Iar aroma sa de piersică cu vanilie creează dependență.

Preț: 80 lei

Sfat de la profesioniști: luciul Gloss Bomb poate fi folosit singur sau ca strat de acoperire pentru ruj.

Primerul Pro Filtr Instant Retouch: Filtrul perfect de zi cu zi pentru o piele superbă  

Pentru Rihanna, realizarea unei baze perfecte, uniforme, mate este cel mai important pas pentru orice look și primul pas din ritualul zilnic Fenty Face, pentru a obține acea strălucire fermecătoare. Acest primer fără ulei estompează porii, pregătește pielea pentru o mai bună aplicare a fondului de ten și asigură o rezistență mai îndelungată, cu un efect instantaneu de retuș. Spre deosebire de un primer matifiant tradițional, textura sa mătăsoasă matifiază pielea și dă o senzație infinit de lejeră. Nuanța universală de roz invizibil creează un efect de estompare, ca un filtru și se adaptează instantaneu la orice nuanță de piele.

Preț: 147 lei

Sfat de la profesionişti: Nu e nevoie decât de o picătură pentru un efect instantaneu de retuș. Începeți în centrul feței și întindeți spre exterior. 

Fondul de ten rezistent Pro Filtr Soft Matte Longwear Foundation: Filtrul fotografic perfect, în 40 de nuanțe originale

 În sfârșit, filtrul fotografic perfect într-un fond de ten! Disponibil în 40 de nuanțe diferite concepute pentru toți, fondul de ten Pro Filt’r netezește tenul instantaneu și estompează porii, creând o stilizare fără luciu cu acoperire medie spre plină. Tehnologia sa specială rezistă la transpirație și umiditate. Textura sa rezistentă și ușoară ca fulgul este neobservabilă: tenul arată perfect natural. Concepută pentru toate femeile.

Preț: 156 lei

Sfat de la profesionişti: umeziți pielea înainte de aplicare. Luați o cantitate mică de produs pe dosul palmei. Cu ajutorul pensulei pentru fond de ten 110 Full-Bodied Foundation Brush, aplicați produsul în centrul feței și apoi întindeţi treptat spre exterior. Pentru o acoperire mai intensă, adăugați încă o cantitate mică de produs.

Match Stix Trio: Corectare, contur, iluminare

Cu acest set vă înfrumusețați tenul fără niciun efort. Corectați, conturați și iluminați tenul. Aceste batoane ultra-netede în nuanțe atent selectate se prind unul de altul printr-un sistem magnetic. Fiecare set conține două batoane Match Stix Matte Skinsticks (pentru corectare și contur) și un iluminator Match Stix Shimmer Highlighter, aceste produse esenţiale fiind ușor de transportat peste tot.

Preț: 247 lei

Match Stix Matte Skinsticks: Corectare, contur, iluminare. Aplicare în straturi lejere, rezistente

Aceste batoane magnetice, rezistente sunt concepute pentru a corecta, a ascunde imperfecțiunile și a contura. Disponibile în 20 de nuanțe, testate cu grijă și realizate în formule care se potrivesc tuturor nuanţelor de ten. Concepute special pentru aplicarea în straturi, formula lor de cremă-pudră este foarte lejeră, ușor de întins și rezistentă. Cum nu lasă niciun surplus de produs pe piele, nu există niciun risc de a scoate în evidență ridurile fine, nici măcar în jurul ochilor. Batoanele magnetice Match Stix se prind unul de altul precum și de Shimmer Skinsticks și de pensula pentru contur și corectare 150 Portable Contour and Concealer Brush, pentru a fi ușor de combinat și de potrivit.

Preț: 114 lei

Sfat de la profesionişti: Încălziți produsul între degete înainte de a-l aplica pe piele. Pentru a crea o bază mătăsoasă, mată, aplicați batonul pe piele și întindeți cu degetele sau cu pensula pentru contur și corectare 150 Portable Contour and Concealer Brush.

Iluminator Killawatt Foil Freestyle Highlighter Duo

Tocmai când credeați că iluminatorul Killawatt nu poate fi mai bun de atât, intră în jocul iluminatoarelor Killawatt Foil Freestyle Highlighter Duo, cu aceeași formulă lejeră și rezistentă ca și varianta originală, într-o stilizare nouă, mega-reflexivă, ca de foiță. Cu o nuanță metalică intensă, aceste iluminatoare modulabile, în culori bogate, vin în nuanțe care sfidează orice reguli, ce arată la fel de fenomenal la toate nuanţele de piele, pentru un aspect cromat pentru ten, ochi, claviculă… Sunt pline de particule sclipitoare extra fine, ultra delicate.

Preț: 164 lei

Sfat de la profesionişti: Pentru al doilea pas al ritualului Fenty Face, aplicați iluminatorul în straturi! Killawatt Foil este soluția perfectă pentru a condimenta un pic strălucirea de zi cu zi, cu puțină culoare. Aplicați ca iluminator, fard de obraz sau fard de pleoape. Nu degeaba se numește Freestyle Highlighter!

Paleta de farduri de pleoape Moroccan Spice

Nu este un miraj: Paleta de farduri de pleoape Moroccan Spice combină tot ce vă trebuie pentru a trece de la zilele toride și umede la nopțile senzuale, învăluite în fum, cu curcubeul său de 16 nuanțe intens pigmentate și stilizări concepute pentru toate nuanțele de ten. Această gamă versatilă de nuanțe oferă stilizări mate, satinate, sidefii, metalice și sclipitoare, pentru orice gusturi. Savurați senzațiile și aromele din Maroc cu noile formule de fard de pleoape rezistent de la Fenty Beauty. Fiecare nuanţă intensă și catifelată este lejeră, modulabilă și rămâne așa cum a fost aplicată, fără încrețituri, pentru cele mai senzuale look-uri care și rezistă. Această paletă adună la un loc nuanțele preferate ale Rihannei, iar nuanța de turcoaz sclipitor „Evil Genie” a fost inspirată de fardul de pleoape pe care-l purta în videoclipul „Wild Thoughts”.

Preț: 245 lei

Sfat de la profesionişti: Pentru cele mai bune rezultate, pregătiți pleoapele cu primerul de ochi Pro Filtr Amplifying Eye Primer și lăsați-l un minut să se stabilizeze. În acest fel fardurile de pleoape vor rămâne pe poziții.

Pro Filtr Amplifying Liquid

Neteziți calea pentru următorul nivel de performanță a fardurilor de pleoape – vorbim de o aplicare mai bună, o culoare mai intensă și o rezistență mai îndelungată. De fiecare dată e vorba de cea mai bună versiune a fardului de pleoape. Formula sa lejeră, roz invizibil, se topește în orice nuanță de piele, creând o suprafață super netedă pentru o întindere fără efort și în același timp intensifică vibrația culorii. În plus, este astfel concepută încât să ajute la fixarea culorii și să asigure rezistența la încrețituri și la ștergere, cum n-ați mai văzut până acum.

Preț: 99 lei

Sfat de la profesionişti: Aplicați direct pe pleoape cu aplicatorul tip bețișor de urechi și întindeți cu degetele sau cu buretele pentru machiaj 100 Precision Makeup Sponge. Lăsați un minut să se usuce înainte de a aplica fardul de pleoape.

Eyelinerul lichid rezistent Flyliner Longwear Liquid Eyeliner

Vă bucurați de intensitatea culorii unui eyeliner lichid, plus textura alunecoasă a unui gel, într-o singură formulă de durată, rezistentă la apă care se usucă repede, nu se șterge și nu se transferă decât când vreți voi. Acest eyeliner simplu de aplicat are o formă triunghiulară inteligentă, inspirată de un creion ergonomic. Asta înseamnă că e confortabil de ținut și oferă mai mult control – și un spectacol care-ți deschide ochii – dar fără prea mult spectacol.

Rihanna a perfecționat chiar și vârful de precizie îngustat, cu gândul la toate formele de ochi, pentru a crea linii fine, linii îngroșate și orice altceva între acestea. Vârful de fetru este extra-lung și flexibil, o inovație exclusivă de la Fenty Beauty care asigură un flux de cerneală uniform, neîntrerupt din orice unghi.

Preț: 89 lei

Sfat de la profesionişti: Pentru un look natural, aplicați cu vârful eyelinerului puncte între gene, pentru a umple linia genelor.

 Pensula pentru farduri de pleoape 200 All-Over Eyeshadow Brush

Înapoi la elementele de bază cu pensula universală. Concepută de experți și realizată pentru a avea o versatilitate incredibilă – aceasta este pensula fără de care nu mai poți. Firele sintetice super moi păstrează și distribuie culoarea pe întreaga pleoapă, pentru un look de impact, mai ușor și mai rapid ca niciodată. Forma unică ascuțită, de evantai este concepută pentru a prelua, a aplica și a întinde culoarea uniform și fără efort – astfel este instrumentul perfect pentru nuanțele intens pigmentate de la Fenty Beauty.

Preț: 106 lei

Buretele de precizie pentru machiaj 100 Precision Make-up Sponge: Pentru utilizare precisă pe toată suprafața tenului. Perfect pentru aplicarea oricărei formule.

Poți folosi cum vrei acest burete cu trei fețe, care transformă arta machiajului. Indiferent de formulă, lichidă, cremă sau pudră, buretele de precizie pentru machiaj 100 Precision Make-up Sponge are rolul de a crea o acoperire personalizată pentru rezultate rapide și fără cusur la fiecare aplicare. Muchia oblică se folosește pentru o aplicare mai precisă, în timp ce muchia în formă de lună este pentru acoperire completă (ideală pentru zona din jurul ochilor), iar marginea rotunjită este pentru estomparea culorii pe toată suprafața.

Preț: 66 lei

Sfat de la profesionişti: umeziți buretele pentru o acoperire parțială sau folosiți-l uscat pentru o acoperire completă.

Pensula pentru iluminator 120 Highlighter Brush: Învăluie pomeții pentru o strălucire fără efort 

Această pensulă sintetică pentru iluminator este o pensulă revoluționară, cu forma sa curbată, dăltuită pe ambele laturi, care învăluie nu doar pomeții ci și arcurile sprâncenelor, arcul lui Cupidon, puntea nasului și chiar și clavicula. Cu forma sa asimetrică, neobişnuită, inspirată de un colț de rechin, vă puteți foarte ușor ilumina tenul cu mai multă precizie, această pensulă fiind instrumentul perfect pentru iluminatorul Killawatt Highlighter.

Preț: 147 lei

Sfat de la profesionişti: folosiți partea mai groasă pentru a acoperi obrajii, partea mai îngustă pentru iluminarea nasului și a bărbiei și vârful ascuțit pentru a adăuga luminozitate cu mai multă precizie în jurul ochilor și al arcului lui Cupidon.

Pensula portabilă pentru iluminator 140 Portable Highlighter Brush: Ascuțită într-o formă specială pentru aplicare perfectă. Prindere magnetică, mereu la îndemână.  

Obțineți mai multă strălucire ca oricând cu această pensulă portabilă, retractabilă și magnetică pentru iluminator. Se prinde cu un clic de Match Stix Shimmer Skinstick, pentru o aplicare impecabilă. Gata într-o clipită. Firele sale sintetice moi și ascuțite difuzează iluminatorul rapid și precis. Datorită densității sale medii, se poate obține orice efect de strălucire dorit.

Preț: 109 lei

Sfat de la profesionişti: pentru un efect mai intens, aplicați iluminatorul Match Stix direct pe piele și nuanțați-l cu ajutorul pensulei. Pentru un efect mai discret, dați mai întâi cu pensula peste produs și apoi estompați pentru a obține lookul dorit.

 Pensula portabilă pentru corectare și contur 150 Portable Contour and Concealer Brush: Conturare precisă, ușor de aplicat. Sistem magnetic, mereu la îndemână.

Este imposibil să treci neobservată cu această pensulă retractabilă pentru corectare și contur, care se prinde cu un clic de Match Stix Matte Skinstick pentru corectare, ascunderea imperfecțiunilor și contur sau pur și simplu pentru retușuri, oriunde și oricând este nevoie. Firele sale sintetice moi și ascuțite oferă o precizie extremă, pentru estomparea instantanee a fondului de ten sub formă de baton, pentru a obține acoperirea dorită.

Preț: 109 lei

Sfat de la profesionişti: pentru a fi mai ușor de aplicat în straturi, încălziți batonul pe dosul palmei înainte de a folosi pensula pentru aplicarea formulei, întinzând pe zonele dorite. 

Linia Fenty Beauty de la Rihanna este disponibilă în România exclusiv la Sephora și pe sephora.ro din 7 septembrie 2018. Voi ați încercat produsele Fenty Beauty? Cum vi se par?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *