Cadouri parfumate de Sărbători

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și noi începem să facem lista de cumpărături pentru cadourile pe care le vom dărui celor dragi. Pentru că sărbătoarea Crăciunului este foarte mult legată de verbul „a dărui”.

Când dăruiești cadouri primești zâmbetul și bucuria celui căruia i te adresezi și este incredibil de frumos să găsești cadoul potrivit pentru fiecare, să împlinești dorințe și să anticipezi așteptări.

Femeile adoră lumea parfumurilor și a frumuseții! Așa că nu veți da greș dacă veți oferi femeilor din viața voastră ceea ce-și doresc!

Eu am ales de pe Notino câteva cadouri de Crăciun pentru ea: parfumuri fermecătoare cu arome seducătoare pentru un succes garantat! La prețuri decente! În plus, pe Notino.ro pot fi ambalate super frumos și personalizate!

Vreau să vă arăt ce am luat eu, sunt arome pe care le consider în top parfumuri femei și din punctul meu de vedere cu aceste parfumuri nu ai cum să dai greș:

Elie Saab Le Parfum Royal

Un parfum îndrăzneț, puternic și extrem de feminin. Exact pe gustul meu! Face parte din familia regală de parfumuri Elie Saab, creație a parfumierei Maïa Lernout. Acesta este în ediție limitată.

Apa de parfum pentru femei Elie Saab Le Parfum Royal se distinge prin combinația acordurilor emblematice de flori de portocal și de paciuli, care vă ajută să vă descoperiți forța interioară.

Un parfum chypre, cu acorduri de ambră pentru femeile care doresc să-și descopere forța interioară.

Cu acorduri suculente de mandarină, inima compoziției acestyi parfum dezvăluie esențe florale de trandafiri și de neroli ușor amar.

Baza piramidei olfactive Elie Saab Le Parfum Royal constă în tonuri de lemn de santal, cu un acord cald de ambră, vanilie delicat picantă și o notă intensă, ușor lemnoasă, de paciuli.

Eu am avut noroc și am beneficiat de o super ofertă: am primit la achiziționarea parfumului și un medalion superb, așa că urmăriți promoțiile de pe Notino, mereu surprinzătoare!

Calvin Klein Euphoria

Nu aveți nevoie nici de ciocolată, nici de declarații de dragoste, pentru a trăi o euforie a simțurilor. Apa de parfum Calvin Klein Euphoria ne prezintă o lume misterioasă, plină de natură sălbatică și de flori exotice, care vă conferă un farmec senzual și o senzație de plăcere sublimată.

Acest parfum este destinat personalităţilor puternice, spiritelor libere care doresc să se elibereze de viaţă de zi cu zi. Într-o lume guvernată de reguli stricte, Euphoria încearcă să se diferenţieze prin abordarea directă a provocărilor, reuşind să ofere fiecărui eveniment o notă interesantă, surprinzătoare şi plăcută.

O privire panoramică asupra principalelor ingrediente înfăţişează note de măceş, măr japonez, frunze verzi, lotus, orhidee neagră, lemn roşu şi chihlimbar. Primii paşi de orhidee dansează în aer preţ de câteva ore pentru că apoi să cedeze în fata puternicelor accente de lotus. .

Pentru o vreme se alătura notele de violete care amplifică latura florală a parfumului Euphoria. Un duo fermecător se stabileşte intre panourile florale de violete întunecate şi ambra liniştită, ultimul accent aparţinând cu preponderenta notelor de bază.

În cele din urmă, se instalează convingător notele de bază, în acest tablou olfactiv oscilând armonios chihlimbarul şi mahonul. Această relaţie lemnoasă nu încetează să atragă reprezentantele publicului feminin, tocmai pentru că este presărată de suişuri şi coborâşuri.

Balansul oriental se finalizează prin proiecţia decisivă a mahonului, care se reliefează excelent pe orice tip de PH.

Îl consider potrivit oricărui anotimp, chiar dacă de obicei prefer aromele puternice în perioada sezonului rece.

Jean Paul Gaultier Scandal by Night

Cum se lasă seara și pe stradă se aprind luminile, înseamnă că e timpul să lăsați rolul femeii serioase, să mergeți la distracție și să faceți scandal!

Apa de parfum Jean Paul Gaultier Scandal by Night nu numai că vă permite acest lucru, ci vă lansează o invitație directă.

De acest “scandal” nu vă veți rușina, ba chiar din contră. Cu apa de parfum pentru femei Jean Paul Gaultier Scandal By Night, atrageți în mod rafinat atenția asupra voastră, oriunde mergeți.

Combinația discretă, dar îmbătătoare, de miere și flori va rămâne de neuitat pentru dvs. și pentru cei din jur.

Scandal by Night este o compoziție feminină, senzuală și scandaloasă. Notele sale creează o dependență pură, o uniune somptuoasă între miere și tuberoza, urmată de tonuri florale, de gardenie și de tuberoză, care conferă parfumului o delicatețe tulburătoare. Finalul epic aparține combinației dulci picante de lemn de santal și tonka.

Este un parfum floral, cu accent oriental pentru femeile care vor să-și evidențieze senzualitatea, atât ziua, cât și seara.

Și la comandarea acestui parfum am primit un super cadou: un mini parfum Good Girl de la Carolina Herrera, pantofiorul acela superbisim pe care l-am adăugat colecției mele!

Jean Paul Gaultier Scandal By Night a cucerit inimile femeilor nu doar prin parfumul minunat, ci și datorită flaconului emblematic, cu cele două picioare de femeie.

Un parfum scandalos de fain! Persistă, miroase bestial și se asortează cu orice ținută, conferindu-i o notă de unicitate!

Mugler Alien

Și nu în ultimul rând, misterioasa apă de parfum Mugler Alien oferă celei care o folosește aromele distanțelor unui univers infinit, în care se poate mișca liber. Închizi ochii și parcă ești transportat într-o altă lume.

Un parfum emblematic, oriental lemnos face parte din colecția unică Thierry Mugler Alien creație a parfumierilor Dominique Ropion și Laurent Bruyère

Debutul este iluminat de tonuri grandioase, de flori de iasomie sambac culese manual, a căror finețe contrastează cu forța întregii compoziții.

Magia inimii este potențată de lemnul senzual de cașmir, cu tonurile sale intense de mosc.

Baza te învăluie într-o mantie de ambră albă, ale cărei acorduri sunt la fel de moi și de plăcute ca o atingere de mohair.

Flaconul acestui elixir amintește forma unei pietre sacre. Arată ca o bijuterie, din ale cărei fațete radiază un parfum misterios.

Și la acest parfum am primit bonus o geantă elegantă pentru cosmetice. Este foarte încăpătoare, într-o culoare foarte drăguță și elegantă, cu steluța specifică mărcii Thierry Mugler, aplicată discret, într-un colț!

Sunt doar câteva sugestii, dar găsiți sute și mii de produse produse, multe oferte, discounturi, promoții și inspirație de cadouri minunate, intrați pe site sau mergeți în magazine ca să le descoperiți și să vă faceți o reală bucurie vouă sau celor dragi!

Sărbători fericite și parfumate! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *