Tipsuri de la Shiseido pentru o privire luminoasă

This image has an empty alt attribute; its file name is BNF-AW19-Wrinkle-Smoothing-Eye-Cream_with-case_RVB-WEB_2000px_300dpi.jpgOchii sunt oglinda sufletului, iar pielea din jurul ochilor oglindește de cele mai multe ori vârsta, cât suntem de odihniți și câtă grijă avem de noi, mai ales acum, în situaţia de pandemie mondială. Purtând o mască obligatorie, ochii sunt mai accentuaţi ca niciodată. Află câteva secrete de la Shiseido, pentru o privire luminoasă şi un aspect solar și odihnit.

Hidratare la un alt nivel

De cele mai multe ori, în încercarea de a simplifica rutina de îngrijire zilnică, compromitem timpul și atenția acordate acestei zone folosind aceeași cremă hidratantă pe care o folosim pentru ten. Deși în unele cazuri „ceva” este mai bine decât „nimic”, trebuie să luăm în calcul că produsele speciale pentru zona din jurul ochilor conțin ingrediente, agenți și concentrații specifice pentru nevoile acestui tip de piele, mult mai sensibilă și mai subțire.

Subțire și fragilă, pielea din jurul ochiului este foarte săracă în glandele sebacee și, prin urmare, este mult mai puțin protejată de o peliculă lipidică ca restul epidermei. Este mai permeabilă și mai sensibilă la frecare, se deshidratează și se irită ușor.

Trebuie să facem din îngrijirea zonei ochilor o prioritate, cu atât mai mult cu cât avem la dispoziție un număr mare de soluții şi produse eficiente la îndemnă, precum și specialiști care ne pot ajuta să obținem rezultatele dorite.

Produsul demachiant Shiseido Generic Skincare Instant Eye and Lip Makeup Remover asigură înlăturarea lină și completă a fondului de ten, inclusiv în zona din jurul ochilor.

Caracteristici:

 • dizolvă perfect chiar și un fond de ten rezistent la apă
 • nu lasă o peliculă grasă pe piele
 • hidratează și catifelează tenul
 • pielea arată proaspătă

Cum se utilizează:
Se agită bine înainte de utilizare. Se aplică folosind un tampon cosmetic, pe pleoapele închise și se lasă să acționeze câteva momente. Elimină ușor și fără frecare fondul de ten și alte impurități.

Tratamentul pentru ochi Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.

Caracteristici:

 • netezește liniile și ridurile fine
 • înviorează și netezește zona ochilor
 • hidratează în profunzime

Cum se utilizează:
Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție.

Shiseido Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate – ser concentrat antirid cu efect de regenerare zona ochilor

Tratamentul pentru ochi Shiseido Ultimune Eye Power Infusing Eye Concentrate îngrijește pielea din jurul ochilor, oferindu-i nutriția și hidratarea necesare.

Caracteristici:

 • netezește liniile și ridurile fine
 • hidratează în profunzime
 • oferă zonei ochilor un aspect tineresc
 • testat dermatologic

Cum se utilizează:
Produsul se aplică în jurul ochilor dimineața și/sau seara, prin tapotare cu degetele, până la absorbție.

Cum să îngrijeşti zona din jurul ochilor?

1. Înmuiați discuri de bumbac cu apă de afine pentru a descongestiona ochii umflați sau apă de trandafir pentru pielea uscată.

2. Pentru a netezi liniile fine, îngrijiți zona ochilor cu blândețe prin netezire cu mișcări delicate cu degetul inelar, din interior spre exterior. Folosiți degetul mijlociu prin tapotări delicate în colțul interior al ochiul, chiar sub iris, apoi la capetele exterioare ale sprâncenelor și veți scăpa de cearcăne.

3. Puneți plasturi de retinol sub ochi și lăsați-i timp de cincisprezece minute. După îndepărtare, veți descoperi o piele netezită și mult mai fermă.

4. Finalizează cu o grimasă! 🙂 Închide ochii foarte puternic, apoi lărgiți-i, repetați de trei ori: acest lucru va relaxa mușchiul orbicular și va elimina reținerile de apă!

Pages: 1 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *