Coach Eau de Toilette, noutate parfumată la Douglas

Parfumul este o provocare. Aromele ne imbraca, ne binedispun, ne incalzesc, iar toamna aceasta ne aduce multe noutati parfumate. Stiu ca le adorati, asa ca va voi povesti despre un nou parfum, Coach Eau de Toilette, o noutate in Romania si totodata o exclusivitate in magazinele Douglas!

Coach Eau de Toilette este inspirata de energia spontana si stilul urban al orasului New York. Este un parfum al contrastelor— vioi si stralucitor, dar in acelasi timp sensual si feminine.

 

COACH

Parfumul

Coach Eau de Toilette este inspirat de energia spontana si de stilul urban al orasului New York. Un parfum plin de contraste, care se deschide cu note de pere proaspete, continua cu nemuritorul si elegantul trandafir Alba de culoare alba, inainte de a se usca senzual pe piele in nota de baza de lemn de cedru. Aroma–semnatura a fost creata de Sonia Constant si Natalie Gracia-Cetto.

Notele

Varf: Para Suculenta, Ulei de Mandarin Italian Orpur®, Grapefruit Roz, Litchi

Inima: Trandafir Alba Alb, Ulei de Trandafir Bulgaresc Orpur®, Mahonial™, Iasomie de Sambac, Absolute Orpur®

Baza: Lemn de Cedru Alb, Mosc, Lemn de Santal, Acord de Muschi de Stejar 

Sticla

Un tribut adus patrimoniului Casei original-americane de pielarie, sticla ovala si feminina face referire la multe coduri reprezentative Coach. Capacul-pulverizator de culoare argintie imita forma inchizatorilor specifice gentilor Coach. Eticheta atarnata din piele roz si metal lustruit constituie atingerea unui finis distinctiv. De asemenea, subtil gravat in sticla, regasim logo-ul format din trasura trasa de caii ei, un simbol nemuritor al maiestriei Coach.

O marca a feminitatii, amabalajul de un roz delicat, este alaturat logo-ul Coach distinctiv format din trasura  cu cai.

Istoria Coach

Coach, casa americana originala de pielarie, a fost fondata in 1941 in inima Manhattan-ului. De la inceputurile sale umile, pornind ca un mic atelier de familie care oferea miestria impecabila de calitate si design, pana la un brand lider global care ofera un stil de viata, Coach continua sa surprinda si sa-si incante consumatorii din toata lumea.

Ceea ce a inceput ca un simbol reprezentativ american, baseball-ul, a evoluat in altul: Coach. Inspirat de alura unica si textura supla a unei manusi de baseball uzate, o echipa de sase artizani a pornit de la un scop simplu: sa dea o alta impresie asupra pielariei. Folosind tehnici vechi de cand lumea, transmise din generatie in generatie, ai au creat prima colectie Coach de accesorii formate din manusi.

COACH azi

Ceea ce am vrut sa creez este ceva diferit, o alternativa la ceea ce este deja. Pentru mine, este vorba de a gasi unicitatea brand-ului Coach. Este acea lejeritate a spiritului american cu ceea ce este cunoscut si familiar – acum cu noi proportii”, spuneStuart Vevers.

Azi, Coach este o casa de moda de design din New York cu specific pentru accesorii luxuriante moderne si branduri vazute ca un mod de viata, care asociaza pielaria exceptionala cu materiale cu design inovativ.

Colectia lui Stuart Vevers pentru femei si barbati sunt lejere si personale, cu o atitudine urbana. Deoarece parfumeria este o parte importanta din istoria Coach, Stuart s-a implicat in fiecare pas in procesul de creare, asigurand o reprezentare autentica a brand-ului.

Coach

Imaginea

Directorul executiv Coach, Stuart Vevers, o distribuie pe Chloë Grace Moretz ca imagine acestei camanii. Moretz a lucrat indeaproape cu brand-ul in ultimii doi ani si intruchipeaza valorile Coach – o tanara americanca plina de viata, moderna si autentica prin frumusetea ei naturala si spiritual ei liber.

Este o onoare sa fiu imaginea acestui parfum,” afirma Moretz. “Pentru mine, reprezinta tot ceea ce iubesc la Coach. Modern si fericit. Cuprinde perfect spiritul, energia si entuziasmul pe care Stuart l-a adus Casei Coach.”

Chloë Grace Moretz întruchipează perfect energia spontană și stilul urban al orașului New York în cadrul unei călătorii inițiatice alături de COACH Eau de Toilette. Noul parfum al emblematicei case de modă

COACH Eau de Toilette este disponibil în exclusivitate la Douglas, în magazine și online: http://bit.ly/2xuBQDW.

Sper ca v-am starnit interesul si ca il veti cauta in parfumeriile Douglas ca sa impartasim impresii despre el!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *