The One Eau de Toilette by Dolce & Gabbana

Astăzi vă prezint un nou parfum, un nou ambassador, o nouă campanie parfumată. Dolce & Gabbana introduce o nouă si o mai ușoară interpretare a cunoscutului său parfum TheOne: The One Eau de Toilette le invită pe femei într-o călătorie în lumea parfumurilor feminine.

O viziune noua a unui parfum renumit The One Eau de Toilette este un parfum încântător, senzual, cu prospetimea crinului regal.

Mai vibrant ca oricând, parfumul floral a fost captat în toate nuanțele sale de către parfumierul Michel Girard, pentru a crea o nouă dependență florală și pentru a-și etala senzualitatea.

Petalele albe ale crinului regal, învaluite cu polen de aur, întâlnesc florile de bergamota, esenta de mandarin, lychee de mătase și piersici albe. O esență aparte a ylang moheli, distilată special pentru a dezvălui fațetele luminoase ale crinului, este îmbunătățită prin flori delicate de portocal, atinse cu miere. O suflare senzuală de vanilie, vetiver și mosc, un buchet exuberant într-o nota senzuală.

Gama The One include, de asemenea, The One Eau de Parfum, creat de Christine Nagel, cu o aroma mai pătrunzătoare. Nota de mijloc a crinului contrastează în mod subtil cu senzualitatea bogata a vaniliei, combinată cu note de chihlimbar și de musc.

The One atinge cea mai mare intensitate cu The One Essence, creat de Michel Girard, o variație de flori albe somptuoase: mirosul floral al crinului, asociat cu iasomie .

Noul ambalaj

Pentru a prezenta noua Apa de Toaleta, Dolce & Gabbana revine la cunoscuta sticla a clasicului The One, cu linii mai înalte, mai subțiri și mai elegante. Capacul geometric auriu, sigla neagră și sticla de culoare auriu deschis repetă codurile de culoare ale gamei.

Noul ambasador: Emilia Clarke

Cine este ,,The One”? Talentata actrita britanica Emilia Clarke se alatura familiei Dolce & Gabbana, ca noua ambasadoare a parfumului The One.

Postând pe Instagram o imagine din culisele campaniei publicitare, aceasta spune: “Acest mare zâmbet se datorează amabilitatii Dolce & Gabbana – ei sigur stiu cum sa faca o britanica sa se simta precum o regina italiana! “

Emilia Clarke răsplătește noua campanie cu zâmbetul său irezistibil și căldura sa autentică.

Frumusețea ei proaspătă, naturală și emoția autentică captează esența lui The One. Ea este femeia Dolce & Gabbana.

Noua campanie publicitara

O piață în aer liber în Napoli. Lumina aurie a soarelui mediteranean. Artiștii de stradă și vânzătorii se înghesuie împreuna cu familiile care se bucură de mâncăruri italiene delicioase într-o atmosferă veselă și festivă.Emilia Clarke apare în mulțime: o stea strălucitoare, de o frumusețe uimitoare, dar, de asemenea, o femeie plină de bucurie, caldă, spontană, bucurându-se de moment, trăind viața la maxim. Zâmbetul său radiant luminează instantaneu ecranul. Ea este The One. Captată pe străzile din Napoli, cu oameni reali care își trăiesc viața de zi cu zi, noua campanie The One a fost regizata de Matteo Garrone, cunoscut pentru stilul documentar de a filma cu o cameră de mână. Fără mișcare, imaginea vizuală captează perfect această esență narativă .

Scena este marcată de jucăușul “Tu vuò fa ‘l’americano” (“Vrei să fii american”), un hit italian din 1965 scris în napoletana, combinând swing-ul cu jazz-ul. 

Vibrantă și captivantă, noua campanie captează cu pasiune și autenticitate ce este într-adevăr cultura italiană: o lume în care toată lumea poate fi The One.

Sper că v-am stârnit interesul! Eu mi-aș dori să-l încerc, îl simt ca pe un parfum care transmite un plus de energie, mai ales în zilele mohorâte de toamnă!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *