Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc, sub vraja unui elixir vibrant și senzual

Îmi plac aromele de mosc, îmi plac parfumurile chypre şi culoarea roz. Şi-mi place cum se simte pe pielea mea Apa de parfum Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc, un parfum care oferă oportunitatea de a desluşi fără efort vraja a unui elixir floral-chypre deosebit, ascuns sub alura delicată şi condimentată a boabelor de piper roz, învăluindu-te într-un voal elegant ce devine o parte indispensabilă a personalității tale. Nu de puține ori am fost remarcată datorită lui!

Pe notino.ro îl găsiți  la un preț foarte bun. În plus, o ofertă specială vă așteaptă, săptamâna acesta, cu o listă generoasă de cadouri full-size pentru cumpărături de minim 220 lei. Promoția este valabilă în limita stocului disponibil, așa că, grabiți-vă!

Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc este o nouă interpretare a cunoscutului Narciso Rodriguez For Her. Semnătura de mosc este înconjurată, de această dată de trandafiri, condimente și lemn de chihlimbar, pentru a crea un parfum spumant, care se deosebeşte de precedentul prin echilibrul ingredientelor şi versatilitatea compoziţiei. O sticlă şi o cutie de culoare roz vibrant sunt și ele o provocare!Parfumul Fleur Musc s-a născut din dorința mea de a crea un parfum cu inima de mosc înconjurat de flori roz, ce te învăluie într-o aromă unică de trandafir“, spune  creatorul Narciso Rodriguez.

Designerul american cu origini cubaneze a fost considerat de la început un spirit tânăr, foarte modern, cu o viziune nonconformistă şi fantezistă asupra realităţii. Primele esenţe lansate de acesta au căpătat imediat amploare şi au atras instantaneu simpatia publicului, devenind opţiuni penru acele femei contemporane, independente, care se află veşnic în căutarea unei semnături senzuale, misterioase. Aroma vizează femeia modernă şi liberă, care este conştientă de puterea ei de seducție.

Fleur Musc ilustrează spiritul multor femei”, afirmă designerul. Spiritul vibrant al parfumului Fleur Musc întruchipează senzualitatea profundă a fiecărei femei. Parfumul te acaparează, fiind etalonul perfect al femeii îndrăznețe, feminine, pasionale; este un parfum care evocă farmec și grație.

Popularitatea acestui parfum, indiferent de compoziţia sa neobişnuită este uşor de explicat, deoarece reflectă o dorinţă omogenă în rândul reprezentantelor publicului femenin, care mizează pe senzualitate şi intensitate în momentul în care vor să atragă privirile încântate ale celor din jur.  Și chiar așa este, aproape de fiecare dată când îl folosesc, sunt întrebată ce parfum am folosit!

Parfumul Fleur Musc este feeric: un buchet generos cu note vibrante ce dezvăluie aroma senzuală a moscului. Parfumul somptuoaselor flori roz este amplificat de boabele de piper, în timp ce notele lemnoase, chihlimbarul şi patchouli oferă personalitate parfumului.

Note vârf: piper roz, trandafir

Note inimă: mosc

Note bază: cihlimbar, patchouli

Narciso Rodriguez Fleur Musc Eau de Parfum este un parfum fascinant, senzual, intoxicant, care întruchipează adevărata eleganță și luxul atemporal pentru toată ziua, dar și la ocazii deosebite. Personal, ador acest parfum. Are cantitatea perfectă de flori fără a fi prea dulce sau prea tare și durează mult timp pe piele!

Și pentru că vă spuneam de promoția acestei săptămâni de pe notino.ro (cadouri full-size pentru cumpărături de minim 220 lei), eu mi-am ales Deodorantul Elizabeth Arden 5th Avenue, cu o aromă care se deschide cu note deliciose de liliac și  tei, apoi urmează note proaspete de magnolie, mandarine și bergamotă.  Inima este compusă din tonuri de trandafir, ylang-ylang, iasomie, tuberoză, piersică și nucșoară, iar  baza este realizată  din arome senzuale de santal, iris, ambră și mosc. Ce ți-ai mai putea dori?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *