Lansarea colecției Moroccanoil Texture

rossie

De curand, noua colecție de produse profesionale de styling, Moroccanoil Texture, a fost lansată oficial printr-un eveniment la care au participat vedete cunoscute din showbiz, beauty bloggeri, jurnaliști și specialiști din industria de frumusețe din România.

Vedeta noii campanii Moroccanoil Texture este actrița și model britanic Rosie Huntington-Whiteley, cunoscută inclusiv din prezentările Victoria’s Secret. Ședința foto pentru campania Moroccanoil Texture a fost realizată în Maroc.

Cei peste 300 de invitați au asistat la un show de coafură oferit de Franck Perez, Creative Design Team Educator Moroccanoil, care, alături de hairstylistul român Geta Voinea, a demonstrat audienței cum se pot obține trendurile momentului în materie de hairstyle, utilizând noile produse profesionale Moroccanoil cu ulei de argan pur.

show-moroccanoil-texture-2

show-moroccanoil-texture-10

Pentru un look desăvârșit, modelele din cadrul prezentării au purtat rochii spectaculoase, creații ale celebrului Cătălin Botezatu.

coafuri-moroccanoil-texture-8

Corina a fost invitatul special al serii, urcând pe scenă în calitate de model. Hairstylistul internațional i-a creat vedetei o coafură texturată, lejeră, demonstrând astfel calitățile produselor Moroccanoil.

corina-franck-perez-moroccanoil-texture

Personalități din showbiz au luat parte la eveniment, declarându-se încântate de gama Moroccanoil, produse pe care le folosesc în viața de zi cu zi sau în saloanele de înfrumusețare.

coafuri-moroccanoil-texture-5

Anca Serea, Amalia Enache, Ellie White, Carmen Negoiță, Carmen Brumă, Adina Halas, Mirela Vaida, Ela Crăciun, Amadeus, Dana Săvuică, Diana Bart, Crina Abrudan, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Cristi Pascu, Vica Blochina, Camelia Bălțoi au participat la eveniment pentru a descoperi și testa noile produse de styling infuzate cu ulei de argan.

Gama Moroccanoil Texture include: Spumă pentru bucle ca dupa plajă, Clei pentru textură și Spray pentru textură uscată.

15253651_935986333169770_8752758194544167839_n

Spuma pentru bucle ca dupa plajă, reprezintă o imbunătățire adusă sprayului classic, ce conține sare de mare. Obtineți un look ravașit si extrem de trendy, fără a avea păr deshidratat.

Cleiul pentru textură oferă un stil versatil și personalizat. Este ușor de modelat și ajută la obținerea unei texturi bine delimitate, mai aspră, pentru a crea look-uri naturale, cu un finisaj mat și o fixare puternică.

Spray-ul pentru textură uscată creeaza stiluri “dezordonate”, cu volum. Astfel, fără efort, veți avea o fixare texturată și un finisaj texturat nealunecos. Am putea spune ca această spumă creează un look “perfect de imperfect”.

show-moroccanoil-texture-1

Moroccanoil reprezintă o poveste de succes, un impuls pentru inovație și simplitate cu excelență, un brand iconic ce performeză în peste 60 de țari. Ca pionier al industriei de tratamente destinate îngrijirii părului ce au la bază uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obținut rapid recunoaștere printre persoanele ce activează in industria  modei și beauty, generând un cult printre stiliștii de top.

15171224_935986329836437_4945914119833509980_n

Produsele Moroccanoil® sunt distribuite de Top Line în saloanele și SPA-urile de lux selecționate și sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa din București (Bd. Regina Maria 14) și din țără, dar și online pe www.toplineshop.ro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *