Noul Ruj Absolut Mat de la Yves Rocher

Ruj_Absolut_Mat_Yves_Rocher_BoncafeStyle

 Yves Rocher a lansat, în premieră, rujul mat ce nu usucă buzele! De-a lungul timpului, promisiunea unui ruj mat ce nu usucă buzele a fost preocuparea multor mărci de cosmetică. Yves Rocher a transformat dorinţele în realitate și a creat Rujul Absolut Mat, îmbogățit cu ulei regenerator de Camelie, care hidratează buzele. Efectul este mat, textura confortabilă și rezistența îndelungată, este pur și simplu WOW!

Ruj_Absolut_Mat_Yves_Rocher_Boncafestyle

Cum textura mată promite să rămână în tendințe mult timp de acum înainte, îți recomandăm 8 rujuri mate perfecte pentru luna iubirii si sarbatoare de Valentine’s Day care va veni!

Nu multe produse cosmetice au puterea de a ne schimba într-o clipă tot aspectul machiajului, dar mai ales starea de spirit și rujul a fost dintotdeauna o armă a seducției, totuși aceste produse minunate cu textura mată trebuie aplicate corect și necesită o pregătire a buzelor dacă vrei să te bucuri de un aspect uniform și armonios.

Ce presupune această pregătire? Exfoliază buzele înainte de aplicarea unui ruj mat, deoarece buzele trebuie să fie perfect netede pentru a putea distribui culoarea uniform. Apoi, hidratează buzele înainte de a purta rujul mat și vei obține un look perfect.

Ruj_Absolut_Mat_Yves_Rocher_BoncafeStyle

Rujul Absolut Mat este un ruj de buze cu o textură ultra-rezistentă, de o delicatețe excepțională, învăluit într-un ambalaj rafinat, auriu rosé.

Vă va surprinde prin textura sa naturală cremoasă și hidratantă, pentru o aplicare senzorială fără precedent.

Rujurile nu conțin nici carmin de coșenilă, nici lanolină, nici uleiuri minerale.

Ruj_Absolut_Mat_Yves_Rocher_BoncafeStyle

Ambalajul elegant și rafinat pune în valoare cele 8 nuanțe ale rujului de buze, perfecte în tendințele de machiaj ale sezonului .

Cum imaginile ilustrează cel mai bine culorile de ruj care se poartă, te invit să arunci un ochi în galeria foto cu cele 8 nuanțe ale rujurilor mate absolut perfecte pentru acest sezon!

Ruj_Absolut_Mat_Yves_Rocher_BoncafeStyleRuj_Absolut_Mat_Yves_Rocher_BoncafeStyleCu o matifiere perfectă şi un confort absolut, noul Ruj Absolut Mat te va surprinde cu frumusețea lui!
Alege nuanţa care ţi se potriveşte şi bucură-te de o culoare intensă şi o senzaţie confortabilă întreaga zi datorită formulei speciale cu ulei de Camelie.

Ruj_Absolut_Mat_Yves_Rocher_BoncafeStyle

 

Pe mine m-a cucerit definitiv nuanța 152 MAT, cea din imaginea de mai jos. Rujul se simte atât de plăcut pe buze, nu mi le-a uscat, pur și simplu am uitat, pentru cîteva ore, că-l port și culoarea a rezistat bine pe buze.

O parte dintre celelalte nuanțe vor ajunge la voi, voi organiza un giveway pe pagina de Facebook a blogului. Incepem cu doua nuante (151 si 154), tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la postarea de pe FB si sa-mi spuneti ce nuanta de ruj vă place cel mai mult? Aveti timp sa va inscrieti pana pe 12 februarie, iar pe 13 o sa anunt castigatoarea pe postarea de pe Facebook.

Ruj_ABSOLUT_MAT_YVES_ROCHER_giveway_BoncafeStyle
Descoperă-l și tu! Ultra mat, ultra confort și rezistenţă îndelungată!

Noul Ruj Absolut Mat Yves Rocher este disponibil incepand cu luna februarie in 8 nuante intense, la pretul de 54 lei fiecare.

Pe tine ce nuanţă te-a cucerit?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *