Parfumuri clonă sau replică pe parfumat.ro

Parfumuri clonă, parfumuri replică sau parfumuri dupe sunt cele trei modalităţi de a numi parfumurile inspirate din parfumuri celebre şi care aduc avantajul unui preţ mai mic, uneori şi de 10 ori mai mic. Parfumat.ro este o alternativă economică pentru aromele devenite populare printre iubitorii de parfumuri.


Magazinul Parfumat.ro are astăzi cel mai mare sortiment de parfumuri clonă din România şi nu numai. Mai multe branduri sunt prezente începând de la marca proprie Parfumat, apoi Lorinna Paris, Edossa, Lattafa, Fragrance World, Escent, Alhambra, Mislina Perfume, Shaik, Marhaba şi lista continuă.


Clienţii au posibilitatea să comande şi recipiente mici cu parfum începând de la 2ml până la 20 ml, discovery kit-uri. Acest serviciu a fost gândit special ca parfumurile să poată fi încercate întâi cu un cost extrem de mic, începând de la 5.99 lei până la 30 de lei.

Ulterior clientul poate decide dacă este parfumul dorit şi poate alege varianta cu un recipient mai mare. La rubrica de mini parfumuri sau mostre se pot alege dintre sute de variante de mini parfumuri.

Parfumuri clone de top
În sortimentul parfumat.ro sunt câteva parfumuri extrem de cerute de către client şi care se află deja în top vânzări.

Lorinna Boss Girl , 50 ml, extract de parfum, unisex inspirat din Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian este un parfum extrem de căutat de majoritatea clienţilor. Aromele de ambră, şofran şi cedru par să atragă puternic pe cei ce apreciază parfumurile intense.

Fragrance World, Cocktail Intense, apa de parfum, unisex, 100ml, inspirat din Kilian Angels Share este un parfum cald, cu arome rafinate de cognac şi tonka. Cucereşte la prima încercare.

Gloria Perfume Lira X, 75 ml, extract de parfum, de damă inspirat din Xerjoff Lira este parfumul care seduce prin aromele de scorţişoară, caramel, vanilie, mosc şi portocale roşii. Chiar şi clienţii reticenţi la arome noi spun că nu se aşteptau la asemenea surpriză olfactivă.

Parfumurile clona sau dupe merg după o tendinţă veche şi din zona de modă şi accesorii, precum şi din parfumerie. Dacă o celebră poşetă o vedeţi replicata la zeci de alte mărci, de-a lungul anilor a început şi un proces de replicare al parfumurilor cerut oarecum de piaţă.

Parfumul este în mod cert acel obiect al dorinţei, al plăcerii personale şi uneori sumele pe care ar trebui să le cheltuim pe diverse arome preţioase ne depăşeşte bugetul. Dorinţa însă rămâne şi poate fi uşor satisfăcută de o replică a parfumului visat.

Pe parfumat.ro găsiţi replici ale unor parfumuri foarte iubite precum la Vie est Belle, Sauvage, Coco Mademoiselle sau L’Interdit.

Pentru a prelungi experiența olfactivă de excepţie şi acasă sau la locul de muncă, parfumurile ambientale de pe parfumat.ro vin într-o mare diversitate de arome şi forme. Difuzoare cu beţişoare, lumânări parfumate sau spray de cameră cu arome celebre sau cu arome florale, lemnoase, citrice.

De ce să cumperi de pe parfumat.ro?

  • Cel mai mare sortiment de parfumuri clona sau parfumuri dupe;
  • Variaţie de cantitate, începând de la 2 ml;
  • Mini parfumuri elegante de poşeta sau de bagaj ;
  • Raport calitate preţ foarte bun;
  • Arome replică sofisticate precum clonele Zen de Santal pentru Samsara sau Narguile pentru Hermes Hermessence Ambra Narguile;
  • Persistență ridicată sau foarte ridicată a tuturor parfumurilor;
  • Livrare în Bucureşti în aceeaşi zi.
  • Retur gratuit în locker Sameday la Easy box.

Tu ce parfum porţi astăzi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *