Seturile de costume asortate din nou în tendințe

Anul acesta este anul extravaganțelor, al culorilor țipătoare și al ținutelor pline de personalitate. Moda acestui sezon ne îndeamnă să experimentăm tendințele cheie și cele mai chic look-uri care au dominat podiumurile toamnă/iarnă, printre care seturile de costume asortate, în culori puternice.

Nuanțele electrice

Culorile întunecate și tonurile stinse domnesc în mod tradițional în anotimpul rece, dar în acest sezon această normă prinde viață prin introducerea în modă a culorilor momentului: nuanțele aprinse de magenta, roșu, roz, portocaliu, verde acid și acvamarin.

Alegeți materialul preferat în culori vii, combinați culorile pentru un look atrăgător sau alegeți una dintre ele și folosiți-o cu moderație pentru un stil pop subtil. Oricum ar fi, aceasta tendință este cea mai strălucitoare modalitate de a combate monotonia iernii.

Seturile de costume asortate

Fie că preferați un costum monocromatic din două sau trei piese, nu ezitați să vă jucați cu proporțiile în acest sezon. Blazerele cu umeri lați sunt prezentate sub mai multe interpretări de cei mai renumiți designeri.

În 2022 este foarte trendy să combini o jachetă supradimensionată cu un pantalon sau o fustă pentru a crea un contrast plăcut din punct de vedere estetic. Mai ales dacă ești înaltă și suplă, stilul acesta ți se potrivește de minune, însă și mignonele se pot bucura de astfel de piese vestimentare dacă își aleg modelul corespunzător. 

Multe piese vestimentare din trecut își fac din nou apariția în garderobele celor mai trendy femei, iar costumele asortate în culori tari se numără printre must-have-urile acestui sezon.

Eu am ales de la bonprix un sacou și un pantalon fucsia, care se pot purta în diverse combinații, dar cel mai mult îmi plac împreună, pentru că alcătuiesc un look actual și atrăgător.

Pantaloni largi fucsia (nr. articol: 97362295)

Pantalonii moderni largi, cu buzunare laterale de acces şi un croi lejer, marca BODYFLIRT, cu bată comodă, talie înaltă într-o culoare superbă sunt foarte trendy.

Sacou oversize fucsia (nr. articol: 96853095)

Sacoul modern croit lejer, supradimensionat, cu guler cu revere și încheiere într-un nasture îi completează perfect.

Împreună cu pantalonii alcătuiesc un costum super frumos, un outfit trendy potrivit în multe situații, care te poate scoate din anonimat.

Puteți folosi costumele pentru a face ca dimensiunile aspectele aspectului tău să pară mai mari, mai mici, mai evidente sau mai puțin vizibile.

Trebuie doar să decideți ce caracteristici dorești să subliniezi.

În general, hainele largi vor ascunde unele imperfecțiuni, în timp ce piesele strâmte ți mulate pe corp le vor accentua.

Hainele cu linii verticale vor face, de obicei, partea corpului pe care sunt purtate să arate mai subțire în timp ce dungile orizontale vor face deseori ca spațiul să pară mai larg.

Modelele strălucitoare, care atrag atenția, vor atrage atenția asupra locului în care sunt purtate, așa că, dacă doriți să vă subliniați bustul, o cămașă cu model este o strategie bună.

Reciproca este, de asemenea, adevărată; piesele întunecate vă pot scoate în evidență anumite zone ale corpului, mai ales atunci când sunt asociate cu modele luminoase.

Indiferent ce stil vestimentar alegi, important este să optezi pentru materiale de calitate, în care să te simți confortabil și să porți cu atitudine articole vestimentare care îți potențează personalitatea într-un mod frumos.

În caz că v-am adus puțină inspirație pentru cadouri sau pentru voi, nu uitați că la bonprix găsiți momentan reduceri și de foarte multe ori transportul este gratuit!

Sunt sigură că veți găsi ceva pe gustul vostru, așa că spor la shopping! 🙂


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *