Cafeaua micşorează sânii?

Am citit un studiu conform căruia s-a constatat că trei sau mai multe ceşti de cafea băute pe zi micşorează sânii. 🙂

Cercetătorii au interogat 300 de femei cu privire la cantitatea de cafea băută într-o zi şi au măsurat dimensiunea sânilor acestora.

Au constatat că femeile care beau trei sau mai multe ceşti de cafea pe zi au sânii cu 17% mai mici decât femeile care beau mai puţin de 3 căni pe zi.

Pentru iubitoarele de cafea, aceasta este vestea proastă. Vestea bună este că s-a dovedit faptul ca totuşi cafeaua reduce riscul de cancer de sân datorită cofeinei.

Nu prea ştiu ce să cred, sânii mei umili au aceeași dimensiune, chiar dacă beau tone de cafea de când mă ştiu.  Deci …  iubitoarelor de cafea, ce părere aveţi?

4 Comments


 1. // Reply

  Buna, Lumi…toate cercetarile se bat cap in cap…fiecare simte pe pielea lui daca aceasta licoare-cafeaua-dauneaza sau este benefica…oricum teoria asta cu sani mai mici rezultati din consumul de cafea le intrece pe toate 🙂 🙂
  O zi buna, “cafegita”!!!!

  te pup


 2. // Reply

  Buna Luminita! Eu stiu ca ,consumata in cantitati mici,cafeaua este antidepresiva…Deci…Marimea sanilor e o problema? Te pup!


 3. // Reply

  Da, si pe mine m-a distrat ideea, desi studiul e pe bune…. :)))


 4. // Reply

  Mi-e îmi sună a consumarism !

  Dacă, şi zic dacă, ar fi ceva adevăr în corelaţia dintre băutul cafelei şi dimensiunea sânilor … ar trebui făcut cu o cană de cafea de 3 – 5 Kg (plus cafeaua), din care se soarbe doar câte un strop.

  Întărirea ş mărirea catităţii de tesuturi musculoase de pe piept, se presupune, consumă mai multe calorii din tesuturile adipoase adiacente.

  Întrebarea este totuşi… domnele care nu au fost binecuvântate cu sâni comensurabili cu preferinţa majorităţii bărbaţilor ar trebui să se lase de băut cafea, sau vor trebui să dea cafeaua pe git, dintr-una ?

  Pun pariu că veţi citi curând despre beneficiile cafelei în creşterea sânilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *