Lancôme Trésor Midnight Rose, romantism parizian pentru seri elegante de vară

Tresor_Midnight_Rose_Boncafe

Iubesc parfumurile dintotdeauna! Am o colecţie pe care o ador, care crește cu fiecare anotimp, le păstrez şi pe cele mai vechi, sunt foarte curioasă cum miros cele noi, cu unele este pur și simplu dragoste la prima întâlnire, pe altele încerc să le “înţeleg”, le aleg şi folosesc în funcţie de zi, de stare sau de ocazie şi nu aş putea renunţa la starea de bine pe care fiecare aromă mi-o oferă.

Astăzi vreau să vă prezint Lancôme Trésor Midnight Rose, un parfum plasat la graniţa dintre floral şi fructat, care oferă versatilitate pentru orice categorie de vârstă. Esenţele cheie ale acestui parfum de lux sunt dulci, fructate şi bogat florale, este o aromă senzuală, căreia nimeni nu-i poate rezista. Pe mine m-a fascinat pur şi simplu combinaţia neobişnuită de pudrat, catifelat cu persistența şi rafinamentul specific parfumurilor dulci.

Lancôme Trésor Midnight Rose prezintă un buchet floral catifelat, cu accente de lemn, adecvat în seri speciale sau chiar pentru zile mai reci. Este catifelat, dulce şi exotic. Trésor Midnight Rose este accesoriul perfect pentru o femeie care vrea să fie în centrul atenției, este încrezătoare şi misterioasă. Este parfumul perfect pentru orice ocazie specială sau eveniment.

Aroma promovată de casa Lancôme – denumită sugestiv Trésor Midnight Rose, a fost anunţată drept o ediţie seducătoare ce înfăţişează o sticluţă elegantă în nuanţe vibrante de mov, o doză inconfundabilă de romantism parisian care aduce în prim plan o poveste olfactivă care se dechide cu acorduri pasionale de zmeură şi o notă suavă de trandafir.Lancome_Tresor_Midnight_Rose

Dragostea la prima vedere între petalele gentile de trandafir şi catifelatele fructe roşii ale zmeurei este accentuată prin intermediul aromelor de bujor şi iasomie, esenţa finală având o notă aparte de eleganţă şi rafinament. În profunzime se înfăţişează notele de mijloc, surprinzătoare prin mixul de arome.

Pe de-o parte, blândeţea mugurilor de coacăze ne introduce într-o atmosferă olfactivă de poveste, în timp ce aromă spicy a piperului roz temperează armonios caracterul puternic fructat, definitoriu pentru acest parfum.

Notele de bază sunt sugestive pentru confortul şi liniştea olfactiva specifică dimineţilor parisiene, fiind o compoziţie echilibrată între aromele fade şi calde de vanilie, nuanţele lemnoase ale cedrului de Virginia, totul sub alura senzuală a unui voal de mosc.

 Lancome_Tresor_Midnight_Rose_Boncafe

Armonia dintre notele de trandafir şi mirosul răcoritor al fructelor de pădure încadrează acest parfum atât în categoria esenţelor florale, însă susţine şi amprenta emblematică a parfumurilor fructate.

Plasarea parfumului Tresor Midnight Rose la graniţa dintre floral şi fructat oferă versatilitate pentru orice categorie de vârstă, combinaţia exuberanta între fructele roşii şi aroma mistică a bujorilor fiind perfectă pentru o seară elegantă de vară.

Lancome_Tresor_Midnight_Rose_Boncafe1

Lancôme celebrează femeile și le conferă încredere în propria frumusețe. Descoperă și tu cosmeticele și parfumurile Lancôme – vei vedea că nu ți-a fost niciodată atât de ușor și de bine să fii tu însăți!

Parfumul Lancôme Trésor Midnight Rose îl găsiți pe notino.ro la un preț foarte bun. În plus, nu pierdeți șansa de a obține kit-ul NOTINO SOS Travel, doar acum la cumpărături minime de 190 RON!

Bucurați-vă de cadoul perfect care vă oferă încredere deplină!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *