Olympéa, un parfum pe care ar trebui să-l încerci!

Anul 2022 este plin de schimbări și de noi oportunități, este anul ideal pentru căutarea emoțiilor pozitive. Și, pentru că parfumurile au darul de a ne influența starea de spirit, am ales unul dintre cele mai populare parfumuri, pentru a începe anul într-un mod cât mai reușit.

Parfumurile plac tuturor, fără excepție. De aceea, un parfum bine ales poate aduce multă bucurie, însă alegerea unui nou parfum nu este o treabă tocmai ușoară, mai ales când opțiunile sunt variate și nelimitate.

Cele mai bune parfumuri pentru femei sunt cele care vin în completarea personalității, așa că e bine să vă informați cât mai bine atunci când doriți să achiziționați un nou parfum.

Piața parfumurilor este inundată de opțiuni, de aceea am ales un parfum pe care l-am testat și i-am adăugat o scurtă descriere cu impresii personale ca să știți cui i se potrivește și cine îl va aprecia cel mai mult.

Inițial, am vrut să încerc un parfum unisex, Montale Aoud Sense, de care nu știu mare lucru, dar apoi m-am răzgândit și am revenit la un parfum mai feminin, mai potrivit gusturilor mele.

Și pentru că îmi plac mult parfumurile de la Paco Rabanne și le consider extrem de feminine, m-am oprit la apa de parfum pentru femei Paco Rabanne Olympéa, un parfum floral-oriental fresh și intens, creat pentru femeia timpurilor moderne, pe care nu știu din ce motiv, l-am ocolit până acum.

Paco Rabanne Olympéa este un parfum feminin ce împletește elementele clasice cu cele moderne. Parfumul se deschide cu note de mandarine proaspete care se completează cu ghimbirul oriental.

Conține iasomie, ceea ce pune accent pe feminitate. Și mai conține un ingredient atipic, sarea. Aceasta în combinație cu aroma vaniliei fac echipa perfectă. Tonurile de bază sunt ale lemnului de santal și de cașmir. Un vis!

Mai bine de doi ani de fabricație, acest cocktail neobișnuit de note este creația parfumierilor Loc Dong, Dominique Ropion și a colaboratorului Paco Rabanne, Anne Flipo.

Lui Loc, în special, îi place frecvent să se joace cu ideea de universuri opuse. În Olympéa , fiecare fațetă este contestată de opusul ei: vanilia cremoasă este temperată de sare, fuziunea căldurii subtile și a floralității din crin, de ghimbir, iar iasomia este crescută în apă pentru a elimina orice urmă de pământ. Acest fapt face compoziția să se simtă destul de dinamică, în ciuda caracterului său oriental.

Olympéa este descrisă ca „parfumul unei zeițe moderne” și un „idol al cuceririi și victoriei”. De altfel, designul flaconului face aluzie la cununa de lauri, care este, de sute de ani, simbolul victoriei. Autorul acestui concept este artistul Marc Ange, originar din Roma.

Olympéa se deschide rece și suculent. La vârf sunt multe fructe proaspete și verzi, cu flori albe cremoase, însă cel mai remarcabil rămâne curentul subteran savuros de sare de mare și nuci.

Mie îmi plac aromele atipice, care nu sunt previzibile, care mă surprind de la primul puf, iar Olympéa este una dintre ele pentru că are substanță și stil și reușește să echilibreze frumos fructele calde și floralele cu fațetele reci de nuci sărate. Rezultatul este un floral cald și cremos, cu nuanțe complexe de salinitate, creând o atmosferă impresionantă, ca cea de la apusul soarelui. Minunată combinație!

Nu există comparații apropiate cu Olympéa care să-mi vină în minte și, pe măsură ce scriu, îmi dau seama că acest fapt este destul de rar, deoarece îmi place să identific paralele olfactive în colecția mea de parfumuri.

Simt, poate, oarece ecouri ale unei mai puțin excentrice ape de parfum de la Thierry Mugler în fuziunea Olympéa, de tonuri dulci-sărate-lemnoase, dar în afară de asta, cred că nu se aseamănă cu nimic, având mai multă profunzime decât m-aș fi așteptat.


Indiferent că ești adepta aromelor florale, orientale sau lemnoase, la Notino vei găsi parfumuri pentru toate gusturile, iar dacă ești în căutarea unui parfum feminin, senzual și delicat, Paco Rabanne Olympea este recomandarea mea!

În plus, la Notino, găsești noutăți, promoții și reduceri la unele parfumuri, cum este cea a apei de parfum Calvin Klein Eternity de 70%!

La comanda mea, eu am primit cadou două eșantioane de parfum și Notino Make-up Collection (machiaj multifuncțional pentru ochi, buze și față), un produs nou, extrem de util pe care îl poți avea mereu la tine pentru a-ți reîmprospăta machiajul, oricând dorești!

Sunt extrem de încântată de noul meu parfum! Este exact pe gustul meu, un parfum floral, oriental, dar potrivit chiar și în sezonul cald. Are o aroma subtilă, iar accentele orientale nu sunt înecăcioase și rezistă ore bune pe piele. E un parfum proaspăt cu o aromă învăluitoare voluptoasă, care se potrivește pentru orice ocazie și care pune în evidență feminitatea și senzualitatea.

Eu personal mă bucur de fiecare sticlă fragilă de parfum ce îmi trece pragul, o pun în evidență cu zâmbetul meu, o asortez la ținută și la starea de spirit și o las sa facă parte din viitorul meu prin puntea ce mi-o creează în prezent cu trecutul, pentru că despre asta este vorba când vine vorba de parfumuri, nu-i așa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.