Tiffany & Co. Sheer Eau de Toilette, fresh dar elegantă și luxoasă

Pentru vara anului 2019, Tiffany & Co. dezvăluie Sheer, noul Eau de Toilette și capitolul al treilea al colecției de parfumuri a Casei. În urma lansărilor Tiffany & Co. Signature Eau de Parfum și Eau de Parfum Intense, Sheer oferă o lumină cu transparență radiantă, în timp ce încorporează încă inima parfumurilor Tiffany: irisul iconic.

O interpretare mai strălucitoare, Sheer este încă un element simbolic al universului Tiffany, reprezentând o altă parte a femeii Tiffany. Un cadou demn de orice ocazie specială, Tiffany & Co. Sheer Apa de Toaleta este unic și atemporal, o expresie pură a bucuriei și a iubirii.

 

Ca parfumul prețios din interior, flaconul de sticlă proiectat în mod unic reflectă cele mai iconice bucăți de diamant ale casei, cu linii geometrice pure. Sticla incoloră este finisată cu un guler de bijuterie gravat cu argint strălucitor, imitand luciul unui diamant Tiffany.

Povestea parfumului

Brandul de lux Tiffany & Co. este faimos pentru bijuteriile sale cu diamante. Ca și în cazul predecesorului său, parfumul Tiffany & Co. Sheer creează senzația purtării diamantelor direct pe piele. Flaconul evocă un diamant perfect translucid, iar inelul decorativ de argint, de pe gâtul flaconului, face aluzie la legendarele inele de logodnă ale acestui brand. Ca toate creațiile bijutierului, parfumul este prezentat în semnătura Tiffany Blue Box®, un simbol recunoscut la nivel international, sofisticat si elegant.

Apa de toaletă Tiffany & Co. Sheer este versiunea lejeră, scânteietoare și fresh a emblematicului parfum Tiffany & Co.

• un parfum floral gingaș și catifelat

• pentru femeia de o frumusețe naturală

• minunat pentru fiecare zi

Compoziția parfumului

Notele de vârf combină prospețimea frunzelor de mandarin cu suculența coacăzelor negre. La scurt timp, înfloresc notele din inima parfumuli, o combinație îmbătătoare de trandafir cu ylang-ylang. Baza este construită pe un duo rar, de mosc și iris, care dă compoziției aerul tipic de lux pur.

Note de vârf: coacaze negre, frunze de mandarin

Note de mijloc: trandafir, Ylang-Ylang

Note de bază: iris, mosc.

Cu irisul emblematic în miezul său, Eau de Toilette Sheer este învelit elegant în senzualitatea moscului. Pentru a o diferenția de predecesorii săi, noua apă de toaletă este personalizată cu note la vârf de coacăz negru, vert de mandarine și ylang ylang, care se amestecă frumos cu ulei de trandafir, încheindu-se cu o bază de iris lemnoasă. Fabricată de parfumiera Givaudan, Daniela Andrier, Sheer este jucaușă și feminină, dar elegantă și luxoasă. Echivalența aromatică a unui diamant în forma sa cea mai pură, Tiffany & Co. Eau de Toilette Sheer este un lux subtil pentru piele.

Descoperă și tu universul gustului sofisticat și eleganța jucăușă a apei de toaletă Tiffany & Co. Sheer, lansată în 2019! O găsiți în rețeaua Douglas, așadar, o poți cumpăra online, de pe www.douglas.ro sau o poți încerca în toate magazinele Douglas.

Lasă-te fermecată de acest parfum elegant, de un lux atemporal! Tu cunoști parfumurile Tiffany & Co.? Care este preferatul tău?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *