Ce trebuie să conţină trusa de îngrijire în sezonul de toamnă

Bottega-verde-machiaj-toamna

Buzele în nuanţe tari, gene care ies în evidenţă, farduri de pleoape în culorile toamnei sau cele care aduc încă aminte de vară, look natural sau sclipitor, sunt doar câteva dintre tendinţele finalului de 2016. Dacă n-ai apucat încă să-ţi asortezi trusa de make-up cu acest sezon, îţi propunem câteva dintre produsele de care ai nevoie pentru a fi în trend în această toamnă.

Andreea Hâş, make-up artist la Bottega Verde ne oferă câteva sfaturi interesante despre tendinţele acestui sezon, pentru că noi să fim atrăgătoare şi frumoase, indiferent de vremea de afară. „Toamna aceasta se poartă stilul îndrăzneţ, aşa că ieşi din tipare cu un make-up care să îţi contureze trăsăturile şi să creeze efecte care să te avantajeze”.

Roşu şi negru. Nuanţe puternice pentru buzele tale

De la roşu clasic şi provocator, la nuanţe de vişiniu, aplicate uniform sau în degradeuri şi până la tonuri de mov prună şi cele apropiate de negru, paleta cromatică a rujurilor la modă în aceste luni ne îndeamnă să îndrăznim. Indiferent care dintre aceste nuanţe ţi se potriveşte cel mai bine, Bottega Verde îţi propune variante numeroase de rujuri hidratante, de la roşu îndrăzneţ, până la mov prună. Aşadar, una dintre aceste nuanţe de ruj nu trebuie sub nicio formă să lipsească din trusa ta de machiaj. Pentru un look plin de stil şi rafinament, lasă-ţi rujul în nuanţe intense să fie singurul element de makeup care atrage atenţia şi păstrează-ţi machiajul ochilor şi al fetei cât mai natural.

Bottega-verde-machiaj-toamna

Atunci când treci în partea mai întunecată a rujurilor, nu există nuanţe de ten prea deschise. Încearcă să te ghidezi după subtonul pielii tale, şi nu după culoarea tenului tău. Dacă subtonul pielii tale este rece sau roz, cel mai potrivit ruj în culori târî pentru tine este acela în tonuri calde, cu accente de roşu. În vreme ce femeile al căror ten are un subton cald, ar trebui să poarte un ruj cu baze de violet. Un truc pentru a-ţi da seama exact care este subtonul pielii tale este să-ţi verifici culoarea venelor care se văd pe încheietura mâinii. Dacă ele sunt albastre, atunci subtonul tenului tău este unul rece, iar dacă sunt verzi, înseamnă că pielea da are un subton cald. Buzele în culori atât de îndrăzneţe cer şi o atitudine pe măsură. Aşa că, poartă-le plină de curaj, pentru că în mod sigur vei atrage toate privirile”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Eyelinerul negru – AS-ul tău din trusa de machiaj

Negrul ne scoate mereu din încurcătură când vine vorba de make-up sau vestimentaţie, aşa că, nici sezonul acesta nu renunţăm la el. Tusul negru redevine vedeta trusei tale de machiaj şi atinge forme cât mai variate. Pleoapele tale se pot transforma într-un şevalet în care să-ţi laşi îndemânarea să experimenteze. De la liniile drepte la unghiurile ascuţite şi formele geometrice abstracte, eyeliner-ul asigura un look îndrăzneţ, modern, cu tentă futuristă. Bottega Verde îţi propune o variantă de eyeliner negru cu vitamina E pentru trasarea liniilor fine, care îşi menţine intensitatea întreagă zi şi rezistă la apă.

Bottega-verde-machiaj-toamna

Poţi opta pentru o conturare fină a ochilor, prin linii subţiri care să îţi evidenţieze forma acestora sau poţi crea umbre pentru a-ţi lumina şi a-ţi scoate în evidenţă culoarea lor. De asemenea, trebuie să ştii că, indiferent de ce nuanţe vei alege la fardul de pleoape, va trebui să personalizezi machiajul şi să îl conturezi cu ajutorul eyeliner-ului. Aşadar, acesta este elementul care nu trebuie să lipsească din trusa ta sezonul  acesta. Poţi alege unul dintre creioanele negre de la Bottega Verde, foarte intense şi îmbogăţite cu Vitamina C şi E”, spune Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Umbre de fard în culorile toamnei

În acest sezon, machiajul smocky eyes nu mai are tuşe de gri, ci de maro, în felul acesta asortându-se perfect cu nuanţele din natura ale toamnei. Pentru a avea un apect plin de rafinament şi care să transmită atenţia la tendinţele acestui sezon, completează-ţi trusa de make-up cu farduri în nuanţele frunzelor uscate.

Bottega-verde-machiaj-toamna

Nuanţele naturale au dictat multe dintre alegerile make-up artiştilor. Aşa că nu e de mirare că, pentru machiajul ochilor, şi-au îndreptat atenţia spre farduri în tonuri de maro, cu texturi mate. Alege un fard de pleoape maroniu cu ulei de jojoba şi vitamina E sau un trio umed/uscat cu proteine de mătase în nuanţe naturale, pentru un look la modă în acest sezon”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Nuanţa cerului strălucitor. Culori tari pe pleoapele tale

Au existat aproape 50 de nuanţe de albastru pe podium în acest sezon, dar nuanţa cerului deschis şi nuanţe întunecate acvatice s-au remarcat cel mai mult. Albastrul, mai ales în nuanţe închise, este o culoare enigmatică şi misterioasă, care se potriveşte perfect privirii tale şi care este foarte la modă în această toamnă. Dacă vrei să atragi priviri şi să tralucesti în luminile petrecerilor din această toamnă, colorează-ţi pleoapele cu fardurile în tendinţe în acest sezon, pline de culoare şi de sclipici.

unspecified4

Nunatele de albastru pe pleoapele tale nu vor face decât să-ţi intensifice privirea pătrunzătoare şi să creeze un look stilat şi în acelaşi timp misterios. Încearcă un make-up la modă, folosind nuanţe de albastru, precum fardul de pleoape My colour de la Botteg Verde, îmbogăţit cu Vitaminele A, E şi coenzima Q10, acum la numai 29 de lei”, spune Adina Has.

Frumuseţe cât ai zice „fresh”

Indiferent dacă mergi în oraş sau la serviciu, într-un timp foarte scurt poţi arăta foarte bine toamna aceasta. Uită de umbre, conturări şi iluminări ale tenului, care îţi ocupa mult timp şi nu ies întotdeauna aşa cum îţi doreşti. Un look natural nu presupune neapărat lipsa totală a machiajului. Secretul este să obţii o nuanţă uniformă a pielii şi un ten fără pete sau alte urme inestetice cu un fond de ten fluid şi hidratant şi un gloss nude care să confere cât mai mult volum buzelor tale. Aşa că, asigură-te că nu pleci nicioadata de acasă fără să îţi iei şi gloss-ul în nuanţa naturală cu tine.

Bottega-verde-machiaj-toamna

Dacă ai un stil mai natural, toamana aceasta poţi fii minunată chiar dacă nu pui prea mult machiaj pe faţa ta. Frumuseţea naturală şi pielea netedă te vor ajuta să ai un look îngrijit şi aranjat. Pune puţină lumină acolo unde este nevoie şi o nuanţă de roz pentru a da culoare pielii, mai ales dacă ai tenul foarte deschis, adăugă un luciu de buze neutru şi o mascară şi make-up tău este gata imediat. Alege produsele naturale de la Bottega Verde pentru a avea o frumuseţe naturală uimitoare, pudrele de ten de la Bottega Verde cu extract de hibiscus sunt acum la numai 59 de lei”, afirma Andreea Has, make-up artist Bottega Verde.

Susţine şi tu reîmpădurirea pădurilor prin proiectul „Frumuseţea este în tine”

În luna noiembrie, campania „Frumuseţea este în tine” se va îmbogăţi cu o nouă ilustraţie cu mesaj de înseninat ziua – Alege fericirea, creată de ilustratorul Liliana Arnăut.

Din dorinţa de a implica şi activ şi clienţii în grijă manifestată pentru natură, BottegaVerde.ro a lansat în luna august proiectul „Frumuseţea este în tine”, prin care s-a alăturat proiectului Pădurea Copiilor, iniţiat de ViitorPlus, pentru reîmpădurirea sudului României.

Descoperă şi tu mesajele creative, iar printr-o donaţie de 5 sau 25 lei vei putea ajuta natură, investind în pădurile României şi vei primi din partea noastră un magnet sau o sacoşă personalizată cu mesajele motivaţionale din campania „Frumuseţea este în tine”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *