Celebrate the Beauty of Nature cu CND & Morgan Taylor

Noua colecție CND, Wild Earth, cu nuanțe moderne, clasice, bogate și neutre, inspirate de Natură și de Mama Pământ, șase culori care oferă un luciu pe nuanțe crude, pământești și colecția Gelish și Morgan Taylor African Safari care vă va face unghiile să aibă un stil sălbatic sunt noile colecții pentru toamna 2018.

CND Wild Earth

Colecția Wild Earth explorează reconectarea cu natura, fiecare culoare reprezentând un aspect al sălbaticiei care vă va inspira să ajungeți la noi înălțimi în creativitatea.

Aceste nuanțe noi sunt disponibile în VINYLUX ™ Long Wear și SHELLAC ™ Brand Gel Polish.

Ai incredere in instinctele tale pentru a crea modele bogate, inspirate din natura, cu texturi unice.

Gelish si Morgan Taylor African Safari

Lasati-va unghiile sa fie salbatice si libere in aceasta toamna cu colectia Gelish si Morgan Taylor African Safari 2018!

Inspirata de peisajul panoramic al unui safari african și de amprentele grafice vibrante din cultura africană, colecția de toamnă scoate in evidenta tonurile bogate de pământ ale acestei zone.

In colectie gasim si nuante de perle strălucitoare de safir, cositor și granit. Astfel intreaga colecție iti ofera  sentimentul că orice se poate întâmpla sub cerul înstelat al Parcului Serengeti.

Hraniti-vă apetitul de explorare cu această colectie plina de nuanțe catifelate care se regasesc atat sub forma de lac semipermanent Gelish, dar si ca lac de unghii  saptamanal Morgan Taylo; iar, pentru prima dată , ca pulbere de culoare Gelish Dip.

Am vrut să adăugăm un strat suplimentar de bogăție și textură paletei de culori de toamnă”, spune Danny Haile, CEO și fondator al Gelish Soak-Off Gel Polish.

“Pentru această colecție ne-am lasat inspirați de peisajul uimitor din Africa și de spiritul aventuros al celor ce se avanta in a explora aceasta regiune.”

Go wild cu cele 6 noi nuante:

  • Are You Lion to Me? – Pewter Shimmer
  • Off The Grid – Black Brown Creme
  • No Cell? Oh Well! – Sapphire Blue Pearl
  • Wanna Share a Tent? – Garnet Red Pearl
  • No Sudden Mauves – Rose Mauve Pearl
  • Neutral by Nature – Warm Nude Crème

Noile colecții sunt disponibilă pe www.toplineshop.ro, în magazinul Top Line din București (Bd. Regin Maria 14), precum și în magazinele și saloanele partenere Top Line din întreaga țară.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *