FIRST INSTINCT, primul parfum Abercrombie & Fitch, exclusiv la Douglas

new_fragrance-800x400

Ascuta-ti primul instinct! Daca te vei ghida dupa ceea ce iti spune instinctul, vei reusi sa intelegi esenta noului parfum FIRST INSTINCT, proaspat lansat de Douglas şi Abercrombie & Fitch si dezvoltat împreună cu InterParfums.

Inspirat de acel prim moment al atracției, atunci când lumile a doi oameni se ciocnesc și o scânteie este aprinsă, FIRST INSTINCT este interpretarea entuziasta a primei priviri și a acelui sentiment simţit în primul moment, acel moment care nu poate fi definit în cuvinte şi care nici nu poate fi anticipat.

Bărbatul care poartă FIRST INSTINCT este în mod natural sexy, încrezător și nu se teme săși exprime sentimentele cele mai profunde. Îi place să riște, este sigur pe el şi te poate captiva cu energia și farmecul lui, fără pic de efort. FIRST INSTINCT va duce bărbatul care îl poartă cât şi pe partenera sa înapoi în acel loc unde chimia a fost simțită prima oară, iar prima lor atracție a luat cea dintâi înfățișare.

Cu o bază de chihlimbar și mosc, piper Szechuan în notele de mijloc, gin & tonic și pepene galben kiwano care definesc această experiență senzorială în notele de vârf, FIRST INSTINCT este un amestec modern masculin.

Înrădăcinat în patrimoniul Abercrombie & Fitch, ambalajul parfumului demonstrează atenția la detalii.

Forma curată a sticlei are un element de design unic, cu o suprafață ondulată pe partea din față și din spate, în timp ce claritatea sticlei lasă nuanța parfumului să își croiască drumul. Accentele de argint ale capacului inscripționat din metal și plăcuţa personalizată pe laterala sticlei fac din acest ambalaj o declaraţie de stil.

Familia olfactivă a parfumului FIRST INSTINCT este Fougere Aromatic Ambrat.

Aduse laolaltă pentru bărbatul care trăiește prin primul său instinct, această aromă modernă – senzuală – orientală se mândrește cu o construcție nouă, masculină, extrem de stratificată. Este o aromă sexi şi irezistibilă, care creează dependenţă.

Notele de Top: Gin & Tonic Electric combinat cu pepene galben Kiwano dau startul aromei, amplificand momentul, emoţia, adrenalina şi optimismul proaspăt, tineresc.

Notele de mijloc: piperul Szechuan aprinde scânteia pentru a încălzi atracția magnetică în timp ce frunzele de violetă aduc profunzime și un amestec interesant de citrice pentru a capta masculinitatea calda si texturată.

Baza: Senzualitatea Moscului Sueded se împletește cu chihlimbarul brut elegant, clădind o tensiune entuziastă și pură dependenţă, care nu poate fi oprită.

Am vrut să creez o aromă modernă, care echilibrează atât elemente proaspete fougere, cât şi căldura orientală. Toate notele împreună creează un parfum plin de farmec, pentru bărbatul Abercrombie & Fitch şi nu numai “, spune Phillippe Romano, Parfumierul FIRST INSTINCT.

first-instinct-1

Preturi: EDT SPRAY 30 ml – 189 lei; EDT SPRAY 50 ml – 259 lei; EDT SPRAY 100 ml – 355 lei; BODY SPRAY 50 ml – 115 lei; HAIR AND BODY WASH 150 ml  – 115 lei; DEODORANT STICK 75 g – 95 lei.

FIRST INSTINCT este disponibil in Romania in exclusivitate in magazinele Douglas si in magazinul online www.douglas.ro, incepand cu luna septembrie 2016.

Accepta provocarea si incearca noul parfum FIRST INSTINCT! Ce crezi, va fi in concordanta cu primul tau instinct? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *